Söndag

Ingen krappis alls trots en massa gott vin igår, man ska inte blanda helt enkelt.

Sitter hos mamma o pappa o väntar på käk. Matlagret börjar sina hemma, och det som blir över får våran blomvattnare/badkarslåntagare ta med sig hem. Rester från tacomiddagen igår vart så mycket som 4 skedar hackad gurka och några hårda tacotubs. Bra beräknat och anpassningsbara gäster.

Har varit på jobb 10-17 och kommer ju SAAAKNA Dillen. Men det är helt okej att ersätta det med lite beach och pool några veckor. Vi åker imorgon 13.30 och förvånade kommer ni väl inte bli över att jag har en liten lista som ska göras imorgon på förmiddagen ännu innan vi hoppar på bussen till Eckerö 12.30.

-Hämta ut min beställda vattentäta kamera från posten
-Lämna in timlista till Företagsbyrån
-Till Holmbergs och lämna tillbaka heliumtuben
(pappa fixar, tackar)

Vi har inte packat ett skit ännu. Jeff fick inte sova mycket dagssömn idag så han somnar förmodligen tidigare ikväll så man kan börja packa ifred. Hatar att bli avbruten när jag gör sånt. Vi kommer att resa med var sin stor backpacker ryggsäck och Li har sin nya cabinbag, som vi oxå kommer att ha som handbaggage. Vi brukar resa ultralätt så det blir väl 2 par trosor o linne typ, hehe. Nä men Chrille packar alltid ner ett par kallingar, badbrallor, linne och rakmaskin + minimalt med hygienartiklar. Jag försöker följa samma koncept fast dubblar det kanske då till två par trosor etc. en orsak att shoppa ihjäl sig där nere sen. Tror jag ska köra resan lite på resedagboken oxå. Men jag meddelar här.

Nu verkar maten va klar.


Kommentarer
Postat av: Cindy

Ha en fin semester nu familjen Linde/Helsing. Kram

2010-01-17 @ 20:49:29
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Annica

Trevlig resa!!

2010-01-18 @ 09:31:18
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Mita

Ha d nu såååå underbart och GRATTIS till stooora Li!!!!

2010-01-19 @ 19:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0