Salig blandning

Nu sitter jag och bokar hotell i Thailand. Måste iallafall ha ett bokat då vi anländer, sen tar vi det lite som det kommer. Man blir ju bra sugen iallafall då man ser alla bilder. Inte länge kvar nu.

Li fyller ju år nästa helg och ska ha barnkalas, men tjena, 11 ungar ska hon bjuda "för vi har ju rum nu", mjoo, hon minns nog att vi i nåt svagt skede sagt att SEN, SEN NÄR VI BOR I HUSET SÅ FÅR DU BJUDA HUR MÅNGA DU VILL. Så nu fick jag panik och skickade ett expresspaket från Ellos. Lite mattor och gardiner ska iallafall provas, o hoppas de passar o duger, så får man ner lite ljuddämpning här på nedrevåningen. Dessutom ska jag med syrran till IKEA på måndag, jiihaa. Nu har man lite mer inspiration o ork då killing-me-softly-december är över. Känns bra. Var till persiennbutiken idag och kollade på lamellgardiner, fiint. De skulle även räkna ut offert på mörkläggande rullgardiner i kasset med motor och fjärrkontroll, till sovrummet asså. INGEN går och vrider upp 16 persienner om mornarna kan jag säga, men får man trycka på en knapp och ljuset börjar sippra in så  lär nog vårt sovrum få se dagsljus i framtiden kan jag säga. Låter lyxigt, men lite nödvändigt faktiskt.

Ska se till att allt sånt där som tar tid är beställt innan vi åker så det är klart när vi kommer hem och det kliar i fingrarna. Vi fick förresten avslag på vårt visumansökan såhär 1½ vecka innan avfärd, nå jävla papper som fattades, suck.

Nu är jag ledig fre, lö, sö, må. Jeff är i parken igen och rosar sina kinder om dagarna. Imorrn ska Li få ha mammadag (läs följa med mamma på ärenden). Idag var hon med mig på jobb en timme, d diggar hon, hon köpte en BEN 10 omnitrix. En sån där armbands"klocka" som lyser o låter då man sätter dit nån figur, oj så nöjd hon var. Då hon var med till parken och hämtade Jeff kom en pojke fram till henne (för hon hade den ju såklart framme på armen så den syntes) och sa:

"den där e ju för pojkar"

Li lyfte på hakan och sparkade lite i snön med ett leende. Så sa jag "nähä, det är den väl inte heller" och skrattade, "den är ju för barn ju". Så frågade han Li

"hur gammal e du?".

"Jag fyller snart SEXX"
 svarade hon kaxigt.

"Det gör jag meee" svarade den kaxiga killen.

Haha, asså de har aldrig träffats förut o hamnade tvärt i käften på varann.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0