Onsdag

Pool, öl och fotmassage
Riktigt välkomstväder fick vi idag med växlande molnighet så risken för att bränna sig var minimal, till och med några droppar regn kände vi att kom. Det var inte kokhett och t.o.m Chrille tog av sig linnet o ungarna bodde i poolen i flera timmar. Vi satt mest brevid och Chrille drack 4 Singha öl och fick känna på ett rus (han har varit i körbart skick sedan oktober 2008!!).





Efter 6 timmar på poolsidan gick vi till rummet och duschade, Jeff slumrade till (allför sent för att vara godkänt) så han väcktes efter en kvart och var liite pisst. Vi promenixade lite så vi skulle bli hungriga och stannade på ett gatuhak (en kärra med grill och skärbräde på gatan, med plaststolar o bord mitt på trottoaren) för vår andra Som Tam Thai sedan igår (Thailändsk papayasallad, helfavorit). Barnen åt sticky rice (ångkokt klibbris) och grillspett. Allt kostade 70 baht (1,40 EUR, gu va dyrt).




Sen drog vi på fotmassage. De finns ju överallt de där salongerna så vi sökte en som hade många stolar och många flickor, men några kunder. Vi hittade ett tomt ställe och där fick vi alla fyra vara ensamma för footmassage. En av brudarna sprang och köpte var sin öl till mig och Chrille o trip till ungarna. Jeff låg som paralyserad 20-25 minuter, sen börja han byta fotölj och skulle ligga i Chrilles, min och Lis, för att fortsätta att göra lite kullerbyttor o hoppa, sen kisstricket oxå för att få mamma ur stolen. Li somnade under massagen och fick bäras/åka vagn till rummet för att sova vidare. Jeff körde tänker-inte-soma-stilen.





Imorgon far vi till Cha-am och där stannar vi månaden ut iallafall.




Kommentarer
Postat av: Lina

ÅÅÅh, vad ni har det härligt. Det svider i min resnerv. Skål Chrille, worth waiting for??? Kram på er alla.

2010-01-22 @ 09:38:03
Postat av: Tessa

Hahaha, ja Lina igår var det väl värt d, men idag är han inte lika tuff kan jag säga.

2010-01-22 @ 14:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0