Bl.a Kajs kalas

Här flyger dagarna iväg. Kajs fest gick lugnt till. Men när vi skulle hem från hans by, Pranburi, så hade byns alla taxibilar dragit till Bangkok för att hitta kunder. Sen så fick vi åka med en granne. Chrille och Kjell satt på pickisflaket och jag o barnen i bilen. Jeff sov hela vägen hem och även när vi bar upp honom till sängen, det är inte så vanligt när det gäller han. Han vaknar för att checka läget. Men hör på det här:

I måndags så somnade han 20.30, vaknade 23.30 och vägrade sova, han var vaken till klockan FEM!! Gissa om man höll på att bli tokig när man precis höll på att somna och trodde även att han hade somnat så börja han "Rorriii Rorriii, Rorri Rorriii.....Pap! 

Rorri - en film
Pap - Sawadee kap (hej på thai)

Men satan va tokig man blev. Alla tänkbara utvägar ur helvetet försökte jag tänka ut men fann inga. Att gå ner med honon till nattvakten, spänna fast han i vagnen på balkongen. Sen kom Johnny o väckte oss kvart över nio på morgonen och vem slog inte upp ögonen efter 4,5 timmars sömn, Jeffen såklart -Jånnii! Så man trodde ju att han skule somna i bilen pv till Kaj som tog ca en timme, näähää. Vaken bara. Däcka sen vid åtta o sov 13 timmar. Den killen e speciell, tur att inte alla är lika.


Det bjöds på små grisbullar, helt okej faktiskt för att va griskött.


Marisa och lilla Jasmin, så jävla söt!


Här lagas det thaimat för 40 åringen. Ni ser väl kungen i blöja.


Kaj har en jämnårig dotter till Li, de lekte utav barra tusan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0