Li 6 år

GRATTIS ÄLSKADE SKITUNGE!


Kan inte fatta att min "lilla" brutta är 6 år. Om 8  månader börjar hon skolan. Jag skiter ner mej. Hon hade ju JUMBO kalas här idag med 13 ungar totalt, 11 bjudna. Det var hög nivå, damp, skrik, skratt och lek. Precis som det ska va. Ungarna var helt svettiga då de hämtades, Chrille hade varit lite lekfabbo, och då går det INTE lugnt till. 2 barn satte sig under köksbordet mitt i tagarleken "jag är inte med!", tydligen inte vana med HÅLLIGÅNG. Några killar var bjudna, de hölls mest uppe på Jeffs rum och lattjade med hans bilar. Spelar tydligen ingen roll om åldern då det gäller fordon. Vi äter sen! Hörde man mitt i alla brummljud då jag ropade på dem ifall de ville komma ned och äta lite.

Hon fick så många fina presenter och inte en enda dublett, däremot fick hon Barbie eller tillbehör av alla utom 3, inkl. mommo/moffa o fammo. Nu e lagret stort, men hon gillar d säger hon.

Li hade beställt mockamarrängtårta och det fixade jag (inte själv). Lånade helium från Holmbergs så vi hade väl en femti svävande ballonger här som mest, istället för nå pallriga godispåsar (asså gillar inte dem) med sig hem fick de ta en par ballonger om de ville. Och de flesta barn vill ju ha ballonger, speciellt om de står upp istället för hänger ner. De flesta tog även till sina syskon. Men vi har forfarande ca 20 0 st kvar här, men de är väl på golvet imorgon bitti hoppas jag.

Kvällens kalas bjöd på rötjut o bärs idag och gästerna vart ovanligt lånvariga, trevligt var det. Tack alla.


Kommentarer
Postat av: Cindy

Grattis till stora tjejen. Kul att du hittade mycket på Ikea (som att jag trodde annat :-) ). Ha de gött.Kram

2010-01-17 @ 00:26:08
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack för igår! trevligt!

2010-01-17 @ 12:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0