Kommer jag hem blek?

Har inte "pressat" en gång ännu. Dock har man ju halkat ner i poolen, men inget pressande o därmed heller inga kraftiga bikinilinjer må jag påstå. Det är fullt med stackars hästar här på stranden som man får rida på. Byggde sand/snäckslott med barna idag vid strandkanten. Jeff begav sig ut i vattnet och traskade rakt ut och slant hit och dit i vågorna. Fick konstig min då han fick saltvatten i mun, smackade lixom och smakade på det med och grimaserade underligt. Och givetvis tog det pippi då saltvattnet kom i ögonen. Men konstigt nog bara pippi, inge lip som hörs som då han skadar sig lite hela tiden, då e d VRÅÅÅL tills man blåser. Herregud, de måste ju tro vi misshandlar barnen här, han har ju sån jävla stämma. Idag fick han ju totalt totalt psykbryt för att han inte fick se på Teletubbies då det var Lis tur att välja film (han hade precis tittat på en hel muminfilm), vakten kom upp patrullerandes för att se att allt stod rätt till, hehe. Jeff vart tyst. "'Arga farbrorn" är hotet jag kör med just nu. Funkar.

Vi käkar Lacto7 som är ett MÅSTE för alla Thailandsresenärer. Man ska börja äta en vecka på förhand och sedan fortsätta ta tablett morg. kväll. Det är såna där bakterier av nå slag. Skitbra. Jag har inte blitt sjuk en gång vad jag kan minnas. Och då käkar vi allt och är inge vidare överdrivna med handhygienen heller. Chrille har blitt dygnsdålig nån gång, men han slarvar ju med dom om man int matar dom i han, så jag har alltså 3 barn som jag ska se till att få i sig meducin. Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är ett här. Natti.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som ni inte direkt lider någon nöd där borta ;-) Kul att läsa om va ni gör och se bilder. Mera mera... Kram

2010-01-22 @ 19:04:41
Postat av: Cindy

De va jag tidigare...

2010-01-22 @ 19:05:10
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Linda

Tessa, du kan vara lugn, du kommer att bli brun. Jag vet precis vad du pratar om, kände likadant efter en vecka. När 2 veckor gått hade jag plötsligt börjat få lite färg fast jag inte solat och det fortsatte. All barnsysselsättning ledde bara till att jag inte brände mig och blev jämnt brun, så fortsätt att leka du...

Ni verkar ha det underbart i det underbara landet.Kul att följa. Fortsätt njuta nu, vi är många som avundas er...

2010-01-22 @ 20:20:13
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Caj undrar om bilderna är tagna med nya kameran o om ni är nöjda med den?

2010-01-23 @ 10:31:58
Postat av: Camilla

Blek kommer du knappast hem Tessa, du har ju en tendens att vara brunare på vintern än vad vi andra lyckas med på sommaren =)

2010-01-23 @ 10:33:12
Postat av: Andréa

Ha ha tessa, jag kan slå vad om att du e brunare nu än de flesta blir efter två veckors pressande. Som tidigare sagt, du har ju tendenser till att få lite färg du.



Ni verkar ha det jäkla bra iallafall, och ja, jag är avis!



Nice att ha med sig en tvååring med temperament också.. Jag kan precis tänka mig =O)



Ha de fortsatt bra!



Ingen bebis här ännu, skitslött. Bara väntar å väntar... Å väntar.. (jag vet, jag ha inte ens gått hela tiden ut än).. =o)



Kramar

2010-01-23 @ 13:33:27
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

... Ni verkar ha det härligt och skönt, och lite solbränna kommer du nog allt och få även fast du får styra upp tablett ransonen lite nu som då.

Ha de gott! Kram

2010-01-23 @ 21:15:56
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: LenaL

Men Tessa - du är ju ne-er året om. Inte en chans att du kommer hem blek. Ni ser ut att ha det skönt där borta i värmen. Kram på er!

2010-01-25 @ 08:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0