Torsdag

Rico´s Bungalows
Här bor vi. 23 bungalows runt en pool, man bor nära inpå varandra här, riktigt mysigt. Finnar vägg i vägg som int kan annat än finska, mannen pratar lite engelska. Så de är ju så jävla nöjda när Chrille pratar finska med dom. O när jag går förbi så kommer d ramsor också,  och vissa saker förstår jag ju. Stackare, finskspråkstörstiga. Vi bor i familjebungalowen och det är en extra alkov här, så Li har eget ”rum”, bra nöjd. Skönt med space.




Glassmonstret


Sprang på en fastlagsbulle, viiiittu va gott.


Footmassage med Altug och Oi. Li somnade under massagens gång, o Jeff dyna redan i vagnen. Hade med oss avslappnande drycker.


Kata Beach. En halvdag har vi spenderat på stranden (så jävla hett, haha). Träffade på några ålänningar. Li och
Alexandra har fått sina ben nedgrävda.



Igår var vi till Chalong på födelsedagsmiddag. Jeff somnade mitt i maten. Altug fyllde år o d vart många thairätter, vissa godare än andra. Intressant och kul. Avslutade på grannbaren här vid oss och va int ens i närheten av att va körklar eller nåt då vi gick hem nån gång efter midnatt.



Var på Casa del sol idag. Där bor ålänningarna, Ingela och Johan med sina 2 barn Alexandra och Emil.  Jättefint ställe och enormt poolkomplex. Ungarna badade från 12 till 17.



Ikväll var vi (jag och Li)med Susanna o co o käka till Buffalo Steakhouse i Karon, småshoppade pv hem o fick totalt i nerverna på tuk-tuk förarna som försöker mjölka en på pengar. Li är stormförtjust i alla tvålkonstverk, brukar sitta och titta på då de karvar ut de vackra blommorna, som säljs i fina runda askar. För övrigt för jävla bra med Nintendo DS, alla 3 hade med var sin ikväll, haha.

Annars är allt bra, inga stridigheter, lagom med alkohol, ingen har varit sjuk än. Helt otrolig, familjen stål. Då var klockan tjugo i ett efter midnatt, så hej hej.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: LenaL

Jag ryyyser vad skönt ni verkar ha det! Här i Turku har vi minus 14 och snöyra. Brrrrr.



Du är en neger.



Sköt om er där borta i värmen!

2010-02-19 @ 11:08:25
Postat av: Jessica

Jag ser att ni verkar ha d väldigt asigt därnere ;)

Njut nu å säg åt chrille att sluta ha hemlängtan :)Hälsa alla!!Kramar!

2010-02-20 @ 08:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0