Onsdag


Här är Chumpon Palm Resort, myspys ställe.


Påväg till busstation.

Färden från Chumpon till Surat gick bra, tog lite över 2 timmar. Jeff somnade 1 timme.Hotellet är jättebra. Vi tog sviten bara för att den var så billig. Rummet är stort, det är full service, välkomstdrink, dusch och badkar i badrummet, skilt tv rum. Otroligt helt enkelt. Synd bara att programmen på Discovery channel är dubbade till thai, undra fan inte på att de inte kan engelska i det här landet då de undviker det till fullo.




Vi bor nu för 2300 baht I SVIT, och i Phuket har vi bokat familjebungalow som egentligen kostar 3500, men vi får den för 2500 per natt. Ska bli intressant, då det är helt nyrenoverat och ombyggt sedan vi var där för 3 år sen. Phuket är otroligt dyrt, jämfört var vi bor nu så får man nog dubbla alla priser om inte mer.


Wang Tai Hotel, Surat Thani.

Checkade just upp morgondagens tripp. Minibus till Phuket, 4 timmar. Borde svänga in på nå apotek o köpa valium åt Jeff, haha. Nej med några timmar i poolen innan lär underlätta den långa färden. Sen får vi packa upp ordentligt och verklien BO sista månaden. Vi kommer att träffa lite bekanta där, bl.a Kempa o Carita, Susanna kommer med sina pojkar och sin mor med sambo, Bitte o Hasse. Och säkert många fler.

Nu är det pooldax.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0