I vantrummet hos tandlakarn

Igar sa var jag till tandlakarn och putsade gaddarna, helt slata och felfria nu. Han fraga om jag ville bleka, men det avvaktar jag med. Daremot sitter jag nu i vantrummet hos tandlakarn och ska paborja min rotfyllning. Tandlakare ar bra och billiga i Thailand. Vet nagon vad en rotfyllning kostar hemma? Jag har inte betalat an, men jag tror det kostar 200 EURO. Har ju inte kunnat tugga pa hoger sida pa fem ar, nu javlar. Igar lagade de 2 hal oxa, har inte haft hal pa manga ar, men har har val breezern fratit hal.
Nu e d min tur! Lycka till till mej!

Kommentarer
Postat av: sandra

jag betala typ 600 fucking euro för EN tand... fy sejdan:::: cecilia berätta att hon gjort en tandblekning nyligen och att det gjorde mer ont än att få på käften i ringen... Det gör tänderna hyperkänsliga och iliga..MEN vita...

2010-02-16 @ 16:38:34
Postat av: Linda

Ja, jag tänkte precis varna för den där blekningen också. När jag var i Asien gjorde min kompis en blekning och hon ville inte öppna munnen första dygnet (eftersom luftdraget ilade som faaan) och inte gärna le på några dagar.

2010-02-16 @ 17:13:59
Postat av: Tessa

Haha, fick höra att Tom D oxå gjort tandblekning och han höll på att dö av smärta första dygnet, fy faan. Jag som ändå har känsliga tänder, det där sku ju ta livet av mej. Men det finns ju olika sorters tandblekningar oxå. Tycker de vart vita av bara rengörningen jag.



200 EURO kostar rotfyllningen här, en tredjedel än hemma då asså, helt jävla sjukt.

2010-02-16 @ 17:41:18
Postat av: Anonym

Skulle du fixat remiss hade du fått en del av resan betald + tandläkarbesöket av FPA här hemma...

2010-02-16 @ 20:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0