SNÖ & TRÖTT!

Nu har det varit minimialt med aktiviteter utanför detta hus i jul, så ungarna börjar bli lite smått rabiata. Man vill ju lixom inte släpa omring på en prickig fialotta heller, då kommer det förmodligen i messa nyan från nån gravid som aldrig haft vattkoppor eller nån som är rädd för bältros. Så nu åkte fisarna ut i vår oskottade bakgård, they love! Jag skulle inte älska att pulsa i snö upp till låren, men det gör dom -thank lord.

Här sitter jag och försöker återhämta mig från decemberarbetet med en kaffe o en battery, det gör susen för en trött själ. Imorse TVINGADE jag mig ur sängen, det tog ont överallt, mest i själen o ögonlocken. Men nu känner redan hur koffeinet gör verkan o kroppen satts igång och snart ska jag nog ta och städa upp lite här, det är tammefan fordon ÖVERALLT, trodde jag lärt ungarna att plocka undan efter sig, men tydligen i-n-t-e Jeff.


Vi har ju turen att få hit plogning när det är som värst med snö på tomten, han skuffar bort lite överlopps snö från parkeringen så det blir en liten kulle. Jeff spanar efter stora maskiner på Ålandsvägen, d far ju lixom ett antal stora fordon förbi oss varje 5 minut, speciellt i detta snökaos. Kommer det safblandare så blir han helt extas o ropar -DE KOMMER BLINK BLINK!!!

Nu är kaffet o batteryn slut, nu städa medans ungarna e ute =))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0