SOVREKORD

Härriguuu, idag sov jag till halv ett. Hade en sömnlös stund tidigt imorse då Jeffen vaknade vid kl. åtta, men jag somnade om och sov sättän till halv ett. Tolv ringde tlfn men den åkte hastigt på ljudlöst, ja va så jävla borta o yr. Lade mig i.o.f.s halv två, men det ligger en hel del sömnbrist i den här kroppen så jag låter mig sovas. SKÖNT va d. Vaknade av att Li och Jeff sprang runt på övrevåningen och sjöng "här e du, här e jag, och tillsammans är vi bra, och jag vet att vi två ska va vänner varje dag, här e vii!". Gulliga.

Li har repat sig ordentligt från vattkopporna men har fortfarande stora mörka skorvar kvar. Det var ett dygn hon hade som besvärligast, sen var det värsta över. Hon har säkert haft feber också, men mätte aldrig. Till på detta har hon haft ont i halsen och blåsor på tungan. Nu ropar hon efter kompisar o vill till Hesburger, uuut! Hur känsligt är det att rösa sig med en prickig flicka, dag 7 på vattkoppsfronten? Vi har inte varit andra ställen än mamma o pappa, o faster deras. Smittas d ännu då?

Nu inväntas att Jeffs första koppa ska bryta ut. Hoppas det blir efter nyår. Nu ska vi baka kola!


Kommentarer
Postat av: Eva F

Kopporna slutar smitta då de har torkat. Skönt att det värsta gick över så snabbt. Jag bara väntar på att mina troll ska få vattkoppor någongång, ingen av dem har haft dem ännu.

2010-12-28 @ 09:05:31
Postat av: Tessa

Ja det plågsamma varade inte så länge, men nu ser hon ju förjävlig ut, de koppor som gått sönder är skorporna stora som lillfingersnaglarna och ser ut att aldrig försvinna. VÄK! Hoppas de inte ger fula ärr bara. De värsta är på ryggen. Lycka till att få dem Eva =) bättre ju mindre de är har jag hört, återstår att se.

2010-12-28 @ 12:08:38
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0