Julhets?


Gu va folk stressar inför julen.
D ska va julklappar hit och det ska va julklappar dit. Själv har jag inte tänkt så långt, förutom att jag lade undan en kranbil åt Jeff då vi var till dillen förra helgen och han vart helt salig. Och idag tog jag hem 2 par brallor till Jeff o Li från butiken som ska bli julklappar + att jag har 2 tröjor jag vet att de ska få. Sen vet jag faktiskt inte om jag tänker göra så stor grej av klapparna. Julklappar kommer de att få ändå barnen, Chrille och jag brukar inte köpa till varann, men jag köper förmodligen kallingar o strumpor åt han som vanligt. Sen får vi ändå paket, vi har ju föräldrar  =)  

Julklappar jag MÅSTE köpa är: till mitt gudbarn Joel. Till honom brukar jag köpa kläder + något han önskar sig.

HALVMÅSTEN är ju mamma o pappa, man hittar alltid nåt, men för köpandets skull...känns onödigt. Får väl ta en runda i butikerna nån ledig timme. Syrran åker till Thailand över jul, vi brukar egentligen inte heller köpa nåt till varann så, o brorsan likaså. Lika bra att kvitta de vuxna tycker jag. De gläds av att se barnen glada tror jag. O utan klappar blir ingen. Fast i slutändan så snubblar jag ändå över nånting, bara för sakens skull  =)  men det är inget jag stressar upp mig över, att jag måste köpa klappar åt alla. Nej för imorgon jobbar jag DAG 8 av 11 i rad. Det finn varken tid att handla julklappar eller att bli sjuk, har nämligen haft ont i halsen 2 dar, men det bryter aldrig ut, som tur är. 

Li önskar sig bara en sak PEMBU, nån robotpingvin, som jag inte sett på Åland. "Fast jag blir ju glad åt allt", säger hon.


Kommentarer
Postat av: sandra

MITT paket kan du skicka sen.. ingen stress, men INNAN jul tack....gärna når dyrt och personligt!

2010-12-13 @ 07:56:42
Postat av: Tessa

Vilken sandra?

2010-12-14 @ 20:26:08
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0