Kvällsaktiviteter

Idag stängde Hotell Esplanad för i år. Chrille åt middag med oss idag och det var jättegott med Green curry Beef in coconutmilk. Som jag gjorde själv. Nu får man väl han till middagsbordet igen.

Ikväll tog vi (inkl. Chrille) en liten rajd på gården och plockade bort målfärgsburkarna, den sista snutten nät som satt fast i huset. Klippte gräset igen  =)  plockade bort alla grejer från sandlådan, sopade runt sandlådan och plockade bort lite bråte som ungarna har släpat omkring och haft som leksaker på gården (träbalkar o betongplattor, håhåjaja) det ser ut som nå ziggispack bor här mellan varven, jag tycker det är så fult när man har en massa saker utspridda på gården, men har det nog själv mellan varven. Har varit slö med att påminna ungarna om att det ska städas undan, och så har vi heller ingen vettig plats att sätta allt, än i en gammal trådkorg. Men de kommer de kommer, få si vadde blir.

Sen tog jag och Bianco en promenix på 25 minuter. Skönt va d. Har haft uppehåll från mina seriösa springturer på senaste, men jag tänker på vad jag sätter i mig iallafall (förutom då d spårar ur o d blir kräftor med bröd o öl, vin o hela baletten). 10.000 steg försöker jag få på stegmätaren, idag har jag 1.000 kvar. Så d blir nog att göra lite hushållssysslor innan jag kryper till kojs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0