Just nu...

...så sitter jag på trappan och blickar på busråttorna som studsar på studsmattan. Vi har fått hit ena kökarsflickan som vi inte träffat sedan vi var till Kökar i Juni. Och nu har vi just kommit hem från en 1½ timmes stadstur inkluderat ett låångt Dillenbesök, optiker med mina solbrillor som jag lämnade in för lite spänning, helt gratis, d kallar jag service. (Det var den optikern brevid Zic Zac som jag vill ge cred till). Vi gjorde en svängom i Sittkoffs o sen genom Esplanaden hem, Jeff cyklade lååångt i förväg (så långt att man sku ha måsta skrikit sig hes för att han sku höra) så Tessa  nääästans blidde nervös att han sku börja bege sig över vägen vid röljusen. Men siddu herremannen har blitt idunkad trafikvett (blir man påkörd av en bil så kan man döö o bloden sprutar) o stannade en bra bit innan o väntade snällt in oss 3 bruttor o ett stycke vimsig tax.

Och innan d så skurade jag våra skitiga trappor, och de vart verkligen stor skillnad. Skummet vart helt grått och nu har trappan torkat och den ser ut som ny, bortsett från alla målfärgsfläckar som kommit nånstans ifrån. Hade ju tänkt göra d hela sommarn, men d ha väl inga funnits tid, hä hä hä.

Nu ska vi se om vi får hem KökarsLinn. E bjudna på rökta flundror till Rökkas kl. sju. Stegmetaren står bara på 3716 steg idag, så ska jag få unna mig några kalla till middagen så får jag nog ta på mig löparskorna o springa ti mamma o pappa.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Träffa lilla Tindra på röntgen idag, stackars lilla gulle hoppas det löser sig med hennes tå, hälsa!

2010-08-13 @ 19:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0