Another breakdown

Vi har varit med svägis o Samuel vid Cikadas pool idag. När vi kom hem vid fyra så skulle jag snabbt packa ihop ingredienser till lasagne och åka till svägis o laga den. Vi hann bara innanför dörren hemma så skulle Jeff ha hallon. När han fick ett nej så bröt han ihop och börja stortjuta. Han fick fortsätta vråla på sitt rum, för jag hade brådis att få allt gjort för att åka vidare till middagsbestyret.

Vi har ju alla fönster öppna på övrevåningen, så den dalade väl vackert ut den där stämman Jeff drog. O plötsligt hör jag från en förbicyklande man "men vafaaan gapar han för?? Herregud!" O högt sa han det oxå. Ja han skulle bara veta. Hade lust att springa ut, greppa tag i han där fittcyklisten, dra in honom i Jeffs rum o låsa fast, så skulle dom kunna sitta därinne o skrika till varann. Sade till Jeff (argt) Nu går jag till Minimarket! Så fick han stanna hemma med Li och Samuel. När jag kom hem, nååågot lugnare i nerverna, så lekte han glatt med Li o Samuel. Det var väl för att jag skrev om hur hans utbrott blitt mildare häromdagen som jag fick detta upp i fejjan.

Nu promenad med ett stycke tax. Sen i säng innan tolv. Ja e död.


Kommentarer
Postat av: Jänu

Ni kan komma och äta lite paj, eller vad det nu blir för nåt, imorgon kväll. Torsdag alltså. Jag ska på combat till Träningsverket (!!!) kl 18, men sen... vid halvåtta kanske.

2010-08-11 @ 21:59:02
Postat av: Tessa

Tack, men ja jobbar juuu ti åttah! Firar däj senn. Träningsverket rikit, kyyl.

2010-08-11 @ 22:21:37
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Tack för lasagnen som vi också idag kan dra nytta av o njuta av, jag tar gärna hand om ungar o djur när någon annan står vid min spis =)

kram 4e

2010-08-12 @ 15:52:15
Postat av: Tessa

Ja tänka sig, hade nästan glömt bort hur underbart det kan vara att laga mat utan barn runt bena, så TACK SJÄLV vbs 4e. Krams.

2010-08-12 @ 20:04:36
Postat av: Andréa

Ha ha, fittcyklisten! Sånt där brukar jag bara tänka för mig själv... Ha ha..

2010-08-15 @ 21:38:41
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0