Vårdag

Idag har jag suttit ute en stund i lä här utanför trappan. Hetta på bra. Önskar man hade fixat lite gård här, men det är inte prio 1, så det är bara att vänta. Ska försöka få lite förberett för framtida markterass iallafall. Då behövs grävmaskin o lastbil tror jag, för det ska bort en hel del matjord och sen ska d grus. Eller jag vet inte lättaste o billigaste utvägen jag. Sku borda prata me nån expert inom terassläggning. Någon som har nå bra tips?

Äntligen har Jeff sluppit vinterhalaren till parken. 3 små vattenpussar låg kvar på marken, men de visste jag inte om, så han kom till parken idag med överdragsbyxor, men han låt vattnet vara, han var torr då jag hämtade honom. Han diggar verkligen parken. Det är roligt då han pratar om "parken Ludde" och "Sandras mamma och Sandras pappa". Jag vet egentligen inte vad han menar, men jävla intressant verkar han tycka att det är med hennes föräldrar. Far dit med ett leende och skulle glömma säga hej då ifall man inte påminde honom om puss o kram. Brukar säga "ha en bra dag", så svarar han "ha uenn bada". Haha.



trippelgungning



Jag var o fikade med Linda då Jeff var i parken, hon har sin dotter på parken också, så jag åkte med henne dit, så vart det promenix hem via dagis o hämtade Li. Jeff gick stolt hela vägen och var hundförare. På den sista bilden här så har Li redan (med lov) gått över vägen och cyklat hem.


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilja hade typ samma kläder som Jeff, men hon var verkligen DYNGSUR då vi kom hem. Från midjan och ner till tårna. Strumporna kunde jag vrida ur. Inte verkade hon direkt bekymrad för det, men hon såg ju torr ut med blotta ögat. SUCK!

2010-04-19 @ 21:14:14
Postat av: Camilla

Bianco är en pärla att ha med när man hämtar barn =)

2010-04-19 @ 21:19:15
Postat av: Annica

Utemiljö kan du exempelvids ta ett samtal till.

De gör en hel del som du funderade på.

2010-04-19 @ 21:22:27
Postat av: Tessa

Linda, hahaha, jasså Vilja hadde väl försökt ta sig ett dopp =) förvånad över att Jeff var torr, faktiskt. D trodde jag inte.



Camilla, jodu. Klippan till tax!



Annica, tack för tipset. Finns säkert en massa men när man inte vet. Alla tips mottages.

2010-04-19 @ 21:41:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Hörrö gamle indian, skall vi fika ngn dag. Jag har lite ledig från askan, så jag vill också lämna småtroll på dagis en stund och mumsa godsaker. :) Kram

2010-04-20 @ 22:03:58
URL: http://www.trollmammanlowa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0