Snabbt avklarat

Sådärja, då har man till slut fått upp de 3 hyllorna och dolt alla hål i gipsväggen. Jeff skulle ju givetvis hjälpa till och tänk att det ALDRIG händer att man är barnfri hemma förutom då han är i parken, och så försöker man sig på såna här projekt då han är runt benen, slutade ju med att man måsta börja ryta. Han nöp mig dessutom med tången i skinnet och det tog ont. Jävlar, men till slut vart d ju klart. Jättenöjd och nu ska jag se vad jag ska fylla dem med! Och vad som ska få pryda dem, nåt som inte dammet syns på...


Jag gjorde fastsättningen extra stark med en balk som går undertill som är fäst i själva väggbjälken, så hyllorna ligger på den. Men man ska nog knappast hoppa på dom. Vad tycks?

Nu återstår främst att hänga upp gardinstång och gardiner i sovrummet. Så ska jag rita en ritning på en sänggavel med inbyggda hyllor o lådor så man slipper en massa ben överallt HATAR. Så får vår snickare snickra ihop den och ut åker nuvarande nattisbord. Kanske man skruvar upp gardinstången nu? Kloclkan är ju faktiskt halv tolv  =)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag satte ju kaffet i vrångstrupen då jag tog en klunk och precis då läste att Jeff nöp dig med tången i skinnet. Hahaha!

2010-04-06 @ 15:11:16
Postat av: Tessa

Hahaha, ja satan va ont d gjorde, o du fick kaffe i lungorna, haha.

2010-04-06 @ 19:54:26
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0