Såga såga såga

Fick nå kvällsryck igen och skulle med våld ha bort kanten på tvättnedkastet i sovrummet. Ingen bättre utrustning än en gammal såg som jag hitta under trappan, eftersom kanten var så nära väggen så var det små jucksågningar som gällde, och det gick inte snabbt kan jag säga. Det var heller inte svett-fritt. Fy inåt helvete va svetten rann, höll på i nästan 2 timmar o såga o sprang efter diverse verktyg. Denna kant måste ner, för det ska hängas hyllor på väggen och då måste kantjäveln bort. Så imorgon fortsätter jag projektet. Slutresultat får ni se sen, undras hur snabb jag är bara, hoppas jag fortfarande är inspirerad imorgon.





En kant blev kvar (tills vidare). Den skulle väl tagit 3 timmar den då det är den svåraste biten, den får vänta tills Chrille "får inspiration" att kapa den. Det går väl på två röda om han tar hem sticksågen.

Fittit svettig, fittit ful, fittit många blåsor i händerna, men oj så jag jobbade, och oj så skönt med resultat! Nu e ryggen paj och jag ska lägga mej, klockan e halv två.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Och det sanslösa efter 2 timmars jobb mitt i natten när du är sliten så sätter du dig framför datan o bloggar, garv, unbelievable =)

2010-04-05 @ 09:33:29
Postat av: Jenny

Hahah! Du e rolig du!

2010-04-05 @ 11:11:01
Postat av: Tessa

Hahaha, Camilla de där tänkte jag inte på själv, men det är väl en slags belöning för mig själv, att blogga asså.

2010-04-05 @ 11:53:04
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

ha,ha,ha... helt sjukt vilket tålamod du har. :)

2010-04-05 @ 19:29:08
URL: http://www.trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: sandra

hahaha.. va härligt!! de e faan precis som mig... jag skall göra allt själv.. bygga, hamra, sy, baka, bära måla,faan allt-- Fittigt slut och stressad e jag mitt i det, men sen blir det alltid så satans bra. och så e man så stolt över att man kan!!!Love you!!

2010-04-08 @ 15:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0