Läkarbesök

Nu har jag varit till läkarn för den här magjävelns skull. Jag besökte Cityläkarna och läkaren konstaterade efter att jag lagt mig ner på britsen och spänt de "ordentligt starka", som han utrryckte sig, magmusklerna, att jag har både navelbråck och för stort mellanrum mellan de vertikala magmusklerna. Han skulle skicka remiss till en kirurg som får avgöra vad som ska göras. Folk har fått sina magmuskler ihopsydda.

Jag har ju i pricip ett stort "hål" runt naveln, och innanför naveln så kommer i stort sett tarmen direkt emot där, så jävla ofräscht och framförallt oskyddat. Undra int på att jag tyckt d känns obehagligt då jag blitt lite sparkad i magen på thaiträningarna, men jag får även må-illa-känslor av att sätta mig på huk och ena låret kommer upp mot magen, och för att inte tala om när ungarna röjer ikring på en. Man kan tydligen få komplikationer av navelbråck, s.s bl.a tarmbråck. Så det som jag tänkt på att är nån tumör, eller bråck trodde han mer berodde på stressmage. Så han skrev ut magmedicin och bad mig ta det lugnt. Han skulle bara veta hur lätt d kommer bli. Kommer väl överdosera de där tabletterna bara huset blir bra, jag får jobba och träna. Vittu! Vad jag hatar min livssituation för tillfället. Imorgon jobb o tänka på annat igen.

Har förresten varit till frissan idag, bilder kommer snart  =)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Allt hittar du i din mage du, är det inte dermoider så är det hål... stackare

Jag har i allafall bara mjukt runtikring jag =)som jag vet...

2010-04-07 @ 18:36:48
Postat av: LenaL

Det där låter inget kul. Hoppas att du får ordning på magen och att dom inte behöver göra stora ingrepp.

Jag har också en sån där mjuk som Camilla. Behöver du extra vaddering till din mage så ställer jag upp. Du kan få det gratis.

2010-04-07 @ 18:53:48
Postat av: Tessa

Hahaha "mjukt" dämpar ju förståss, men nu går det bara utför, så jävla ont mellan varven, och så den där gropen från naveln till tarmen, UÄCK! Och så ska man dit o peta helat tiden. Nu sova.

2010-04-07 @ 23:18:27
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Huga, blev lite skraj när jag först läste det du skrivit om kirurgen, och sen snabbt bara det sista -att bilder kommer snart. Man vet aldrig med dig!!!



Mina magplattor växte inte heller ihop igen mellan graviditeterna, så jag har inga förhoppningar om att de kommer att göra det efteråt heller. Med naveln har det dock inte varit några problem, lider inte så mycket av det där "diket", inte just nu i alla fall då magen är som en badboll =)



Lycka till med allt!

2010-04-08 @ 15:30:37
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja att naveln inte har nån "rot" gör ju inte glipan mindre direkt, först kommer ett dike, sen ett stort hål, ska ta bilder så ni fattar! Haha.

2010-04-08 @ 20:37:49
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0