Jo ja e hemma

Berlin var helt underbart. Sommarvärme utan dess like, gick i t-shirt hela helgen och strosade omkring bland olika uteserveringar och smakade på deras viner o öl. Klent med shopping (som lätt kan bli dyrt då man sätter igång), men jag kuta in på en sportaffär precis innan stängning för att få en ny hoodie och en keps. Nöjd, fortsatte att restaurang mingla i Berlin. Sandra var guide och även om vi sett en del av Berlins kulturella sida förra gången vi var där, så fanns det ännu lite kvar.

Sandra o Robbe bor i en sjuhelvetes våning typ mitt i smeten. 4 rum och kök med 4 meter till tak och feta halvmeters väggar. Barnen hennes måste brå på sin mors kusin, för de var snälla o lugna. De var jättebra värdar och tog väl hand om oss och visade oss kvarterets matbutik och deras underbara goda vita vin för 3 EUR per flarra. Otroligt va billigt.


Här fick vi lift från Rosella med en bekant till Anna som skulle till Arlanda med transportgods. Vi fick se baksidan av Terminal 2 och måsta gå igenom de säkerhetskontroller som fraktgods måste. D va lite kul. Dom undrade vad det var Lina hade i sin väska som visades på röntgen, "en pincett" svarade Lina, och snubben flinade när hon hade öppnat väskan o rotat fram den, en design pincett asså  =)


Däruppe står Sandra o Chillie på balkongen och hojtar välkomna!

Jag skriver mer sen, datan ceppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0