Jäkla unge!

På huven låg just de stenar som på bilden ligger på marken nedanför. Och visst fick bilen skavanker, en liten buggla och skrapor. Jaa, där har han stått o kastat stenbumlingar på bilen då asså.


Han fick sig en uppläxning, time out och en djup förklaring om att man inte får kasta varken sten eller nåt annat, aldrig, på nåt. Detta var några dagar sedan och han har inte kastat sedan dess. Ho ho! Allt ska man ha koll på.

Jag föredrar att han gör sånt här:


Det är skönt att man kan "slänga ut honom ensam" (med undantag för osköna bugglor på motorhuven) då han är otålig och inte orkar vänta på att jag ska klä på mig. När vattnet är slut så upprepas det som i ett mantra: "mamma, mema tatten mammaaaa". Samma sak då vi ska till parken, eller lämna Li till dagis. Gör han klar FÖRST, så får han gå ut o vänta så e d möjlighen tyst. Han har ju sån jädrans stämma så man blir galen då det låter som han brutit armen varje gång han trillar, eller om det inte går som han vill, eller om Li jävlas. Samma hysteriska ton.


För att få njuta lite extra av tystnaden så jag tillät honom en nap i helgen brevid mig, vi somnade bort båda två på soffan, d va mkt najs.


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

.. men visst är de mysiga de små liven. Gustav och Elias fick ju för sig att åka rutchibana på min röda älsklingsbil en gång. Plötsligt när jag kikade ut stod skruttungarna och hoppade på taket. Då, var jag inte så jätte mild i rösten kan jag berätta.

2010-04-11 @ 20:28:16
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

Haha, ja jag minns de där. Det är tydligen inte helt ovanligt att barn får för sig att klättra på bilar. Det är dax för en liten sitta ner och prata om tillåtet och icke tillåtet tror jag.

2010-04-11 @ 20:36:43
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Men hur gullig ser han inte ut där han ligger o tuttar, då passar han inte in under rubriken jäkla unge i allafall. fasters bebis, nej Jeff som han svarar mig =)

2010-04-11 @ 20:59:13
Postat av: Tessa

JO asså SÅ JÄVLA GULLIG! Man måsta bara klämma o krama på honom då man låg brevid, hur ofta händer d lixom, att man ligger intill en sovande bebis (NEJ! VEFF!)

2010-04-11 @ 21:22:11
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Just ja veff, jag hör ju som jag själv vill jag tydligen när jag hör om pappa pipa (tur att det inte vart 2p som Jeff snackar om =)

2010-04-12 @ 09:22:36
Postat av: Tessa

Haha PIPPA menar du

2010-04-12 @ 20:42:29
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0