Freda

Dagen
När jag cyklade iväg med Jeff till parken så började Li gå själv mot stan (max till Minimarket iofs), sen cylade jag ikapp henne så stannade vi på Eat o käkade mysig lunch. Där får man välja ingredienserna till sin egen sallad. Hon valde en sallad med: quinoa, räkor/kräftstjärtar, ananas, pumpafrön och fruktspett. "Mår magen bra av det här mamma?", frågade hon medans hon satt o åt, undras vad som snurrar i skallen på henne ibland. Men ändå otroligt att hon väljer såna där ingredienser, det är väl inte så vanligt hos en 6 åring? "Men jag gillar ju pumpafrön", sa hon när jag berättade vad det var hon valde. Själv valde jag en något flärrigare variant av sallad (bulgur, salami/brieost, fetapesto, bruschetta o marinerade champinjoner).



Arbetet
Idag har jag varit på Zko som sko- och kosmetikaförsäljare 13-20. Ja ni tänker nog säkert som jag. Tessa sälja SMINK OCH SKOR!? Jag som går i mina sportskor och böjda ögonfransar + täckstift. Svaret på det är att jag säljer hellre leksaker jo. Det är mera jag. Men jag blir lite fnissig nu för jag köpte ett par skor idag (med klack) och lite från Yves Rocher avdelningen, ansiktspeeling, kroppslotion med pumpflaska, kroppspeeling, o nåt till. Minns inte mer. Såå, det kanske blir kvinna av mig innan 30+ är över. Och så fick jag sälja en foundation och en eyeliner till en thaikille som inte riktigt visste vad han skulle ha, trots att han skulle ha det själv. Hoppas han blev nöjd, hehe.

När jag skulle gå hem fick jag panik över att allt nyleverat Lego var upptravade på golvet på Dillen, så jag måsta röja lite o flytta lite hyllor på Dillen innan jag kunde åka hem. Annars kan jag inte sova, sant, och helt för jävla sjukt. Så där stod Farzam o jag o flytta hyllor o forslade upp legoförpackningar till tjufem över åtta. Ho ho.

Kvällen
Cylade hem från den döda stan och fastnade vid flistuggen och tuggade sönder de sista kvistarna som var kvar sedan pappa var här o plöjde. Chrille och barnen kom hem från majbrasan där mitt i så jag fick ju assistans, av barnen o Chrille for på nattjobb. Li e så jävla tuff och trycker ner grova grenar dit o säger "det ska nog gå", snacka om att ha varit med moffa o gjort detta förr. Jeff påtar dit små pinnar o står brevid o väntar på sin tur. Har varit lite förutseende här med tanke på vad som hänt med vår bil, så jag har förklarat för honom att det ENDA han får sätta dit är pinnar. Att han inga påtar dit nån sten o förstör hela maskin, sku ha varit typiskt d.



Försök göra minst 2 saker på en gång -alltid, jag i ett nötskal. Stressss, här har jag lyckas föra över det till barnen oxå, välling i duschen...tydligen skitkul.

Li och jag har haft lite "mys" och legat på soffan med var sin apparat i knät. Jag med datan o hon med DVD spelaren o sett på nya Barbie, har käkat Hot Rod m. dipp o hon popcorn. Ligger kvar på soffan och har plöjt igenom de 2 senaste avsnitten av Svenska Hollywoodfruar, jag bara älskar Maria Montazami. Härligare människa får man ju leta efter, skulle kunna se ett program bara om henne. Det var min Valborg d, vad har ni gjort ikväll då?


Kommentarer
Postat av: mia

Tja slar dig nog med hastlangder. Mohippa med limo,champagne,hotell,roliga brudar,lyx kinamatsrestaurang o dukktigt fet klubb med bra musik. I was in heaven.

2010-05-03 @ 17:20:58
Postat av: Tessa

Gööö Mia, de där låter ju lite som på film d. D va du värd!

2010-05-03 @ 20:43:46
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0