En skön pappa med 3 kids var in idag

Fredagkvällar är rätt lugna på Dillen. Folk är väl hemma o fredagsmyser o bastar. Ikväll kom det in en pappa, gick i skola med han en gång. Trevlig typ som älskar att avla barn. Han har nu 3 stycken sötnosar och han släpade med sig alla 3 "lösa", kan gissa att de är 2, 3 och 4 år gaml. Asså jag kunde inte hålla mig för skratt. Han gick omkring och va så koncentrerad på att hitta nåt. Han verkade leta efter nåt för utomhusaktiviteter. Medans sprang de där söta vilddjuren omkring i butiken med stora leenden på läpparna, ropade på varann o ropade på pappa en gång i minuten, han mmm:ade och va kolugn. Det var som om det var livets besök till lekaksbutiken, så lyckliga (och vilda).

Plötsligt står minstingen med ett kaleidoskop "de e ett sväjd, ha! ha! silvejsväjd!" och höll på o fäkta med det gladast i världen. Pappan stod o klämde på nå fottisbollar "dom måst ju hålla å" sa han. Jag skrattade inombords och tänkte att han nog måste köpa en äkta riktig stryktålig fotboll om de där rugbyungarna ska leka med den. Sen köpte han en softfottis till minstingen (lika bra tror jag) och flickorna fick var sin blockflöjt.  Och han berättade för dem att det är sån där blockflöjt som bara funkar ute. Hahaha. Asså han hade så skön inställning, själv sku man ju blitt svettig om ens barn börja löpa amok mellan hyllorna.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du har ju en skön sambo också fast det är bara två barn på 6 o 2, han är ju också ganska så lugn ju

2010-04-17 @ 08:21:05
Postat av: Tessa

Haha, jo d e sant. Men kanske inte alltid är lika skönt att leva med en sån som låter ungarna härja fritt o gå med oborstat hår o mjölkmusch i pyjamas på stan, fast jag ibland avundas att de kan va så lugna o int bry sig.

2010-04-17 @ 21:02:04
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0