En liten omväg till incheckningen

Ja  vi fick då asså skjuts av en väldans snäll och rolig herreman till Arlanda.  Vi satt lite omlott där i framsätet på transiten, gick ju skitabra d. I och med att vi hade gott om tid på oss och han en massa strötid, så åkte vi med in via säkerhetskontrollen för hans gods som skulle med DHL. Spännande, med arga säkerhetskontrollsnubbar när vi börja slita fram kamerorna o sku ta kort, inte populärt alls där bland säkerhetsgrindarna.



Här e från V.I.P sidan av Terminal 2 på Arlanda. Coolt att se allt från baksidan.


Såhär nära ett DHL plan kommer man inte var dag.

På Arlanda så kollade vi avgångstavlan och där var det många röda inställda avgångar. Men vårt flyg gick som vanligt, gissa om man vart glad. Däckade vid start, brukar jag alltid göra. Så skönt när det blir tryck i öronen o d piper o knastrar. Nu måste jag avbryta igen, går inte att ladda upp bilder.


Kommentarer
Postat av: Anna L-B

Ha ha - ja han va grinig som bara den, den där säkerhetskillen. Och du e ju för rolig Tessa - skönt när det knastrar i öronen! En annan sitter ju som en imbecill och gapar stort för att slippa lock i öronen på väg upp och ner :-).

2010-04-28 @ 21:39:54
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

VISST GILLAR DU SKOR? Spana då in detta inlägget för ett superbra tips :D --> http://ceciliesjostrand.blogg.se/2010/april/nagon-som-vill-ha-gratis-skor.html#comment

2010-04-28 @ 21:56:33
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

haha, låter lite konstigt^^ hur hamnade ni där från första början?!:P//Emma.

2010-04-28 @ 22:21:37
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0