Älskar att vara hemma

Tiden sedan vi kom hem har jag bara varit hemma och njutit då jag inte varit på jobb, någon enstaka lunch på stan har jag snubblat över. Jag har inte jobbat på hela veckan, ska jobba imorgon, så jag har åkt hem såfort jag lämnat Jeff i parken. Åkt på lite ärenden. Hemma har jag fått en del gjort, inte massor men lagom. Jag har oxå bara lapat. Druckit kaffe i all sköns ro och bläddrat i olika kataloger o tidningar. Häromdagen tog jag mig ett  bad mitt på dagen. Skönt att man börjar trivas riktigt bra nu i den här kåken. Varje steg framåt gör det bara mer hemtrevligt. Jag har hållit på o mekat ihop egna luncher som varit riktigt goda.


Sallad med bl.a knaperstekt bacon åt jag till lunch en dag.


Här är ett mellanmål, oliver, fetaost, parmesanost, avocado och soltorkad italiensk salami med chili. Nämen nu vart ja hungrig, o Jeff ha somnat i min famn.

Men för tillfället är det jävligt tomt i kylen, en vecka tog det att tömma det där 180 euros förrådet. Undras om nån tänkt fylla våran kyl med lite mat i påsk...å den där bilen bordet tvättas o städas....


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du kan väl öppna lunchställe... jag kommer =)

2010-04-02 @ 16:47:33
Postat av: Tessa

Hahaha, du är bjuden!

2010-04-02 @ 17:49:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0