Öppna Förskolan

Imorse tog Chrille med Jeff o förde Li till dagis. Han har inte fört henne dit sedan typ maj...om än hämtat....så det skadade inte, med tanke på att det skulle vara visning på lägenheten IGEN och det måste städas. Jag ringde in assistans. Omöjligt att få städat o undanplockat för visning med Jeff med -tyvärr. Så medans hand förde Li, så röjde jag lite hemma.

Så efter att jag plockat undan allt löst (folk känner inte igen sig då de kommer hit pga att d e så undanplockat o städat, hehe), bytt sängkläder, satt på 2 maskiner tvätt, satt på en maskin disk o packat ihop Jeffs väska, så gick jag och Jeff till Öppna Förskolan som är granne här. Jeff börja ljuda "kokacka-kokacka" utanför o då vi kom in hörde man Små grodorna sjungas. Tyvärr missade vi hans favvolåt, men det går fler tåg. Han älskar verkligen den sången o sitter o rider på allt han kommer åt, armstöd, bilen, knän, fötter o sjunker "kokacka-kokacka". Jag vet inte om han hörde det ända ut då vi var utanför, eller om han minns från i våras då vi var där o sjöng kokacka-låten.

Oberoende så diggade han stället skarpt...ännu. Tog de häftigaste fordoonen ur andra barns händer, skulle ha alla själv -ego. Men fattade att man nog måste dela med sig och det gick att lirka lite utan utbrott, skönt. En kort matpaus o så va d -tädi, och tillbaka till leksakerna o rutschen, där han krockade med pojke som åkte mot hohom panna mot panna. Lite gråt o back to play!


Lite för liten säng Jeffen? Här "leker han med" Hugo.


Kommentarer
Postat av: Mita

Som jag alltid sagt Ö.F äger, det är toppen!!! Såg dig idag när du satt å lutade dig lite stöddigt bakåt på trottoaren (typ där vid flaggskeppet)och såg ut att ha det bra....=) Tänkte tuuuta men hejdade mig i sista sekund ifall du sku skita ner dig!!! ha ha ha ha

2009-09-02 @ 22:22:38
Postat av: Tessa

Yess det är ett hyvens place!



Hahaa, jasså du våga inga tuuuuta. Ja det var väl mitt i den lugna stunden då Jeff just fått fram sina småfordon som jag hann sätta mej ner, platt på arslet, mitt på trottoaren i den varma solen -härligt.

2009-09-02 @ 22:56:07
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0