Men va saaatan!

HAR I NERVERNA
Igår då jag kom hem från jobbet 20.30 så hade Chrille lovat att grannflickan skulle få sova över. Jeff vaknar halv fem och är totalt skogstokig i 10 minuter för att han inte får välling. Ligger o gormar "ninni" tills han somnar. Jag låg o svettades kraftigt av frustration i sängen. När han tystnat, hör jag hur det tisslas från Lis rum, jag går dit och där sitter brudarna o tittar på film!!! Men va satan! Hastigt slut på d o föste dem i säng. Jeff vaknade på nytt och va fitti, endast en par minuter denna gång. SKIIIITATRÖTT man va sen då o kunde somna om -NOT. Frustrationen var hög och jag va så fittig på hela jävla situationen. Sen sov flickorna till ca 8 o jag hörde hur de var vakna och försökte va tysta, tog en kvart så var Jeff vaken oxå.

Denna grannflicka är en riktig morgonpingla och stiger upp halv åtta - åtta, och väcker alltid Li, klart hon väcker Li, vad skulle hon själv vara vaken för då hon sover över? Jag hatar väckningar, när det gäller mig själv, mina barn eller bara jag är berörd av väckning så blir jag irriterad. Jag for på jobb till elva, inte utvilad, mest irri. Men skönt att komma bort.

Dagen gick bra, kul i vanlig ordning. Kommer hem till nå satans bombnedslag, Jeff har inte sovit alls under dagen och är allmänt klängig - men glad. Jag somnar på soffan. Jag tänker inte röra ett finger, för detta är Chrilles ansvar, man kan knappt gå på golvet, JAG SKÄMTAR INTE OM ATT DET ÄR VERKLIGEN TJERNOBYL HÄR.

Hoppas på en bättre natt igen. Han däckade lite innan åtta med ett "nä-hä" som svar då jag frågade om han skulle gå o tutta. ENVIS!


Kommentarer
Postat av: syster

Alltid jobbigt att bli väckt..jag beundrar verkligen alla småbarnsföräldrar som ständigt blir väckt om nätterna.Man fick juh smaka lite på hur d är att vara småbarnsförälder förra veckan då Glimma had diarré :D gulle

2009-09-05 @ 22:17:30
Postat av: sandra

håller med " men va saaaaaatan"

2009-09-06 @ 10:28:02
Postat av: Kim

kaboom...

2009-09-06 @ 12:36:29
Postat av: Tessa

MEN VA SAAATAN är ju precis så som jag känner =) så klockrent, vissa fattar vissa inte.

2009-09-06 @ 13:01:40
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: åsa

morgonpingla som sover till halv 8? här stiger vi upp 06 varje morron, oavsett om kvällen blev sen... no mercy.

2009-09-06 @ 16:19:10
Postat av: Tessa

Holy macarony! Då skulle jag gått i graven för länge sen. Asså 6 är omänsklig tid.

2009-09-06 @ 19:58:20
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0