J e f f

Jeffs sömn
Som jag för några veckor sedan skrev, så tog vi ju bort Jeffs vällingdrickande HELT från sängen hans. Nu springer han omkring o dricker den där orange-svårtattfåbortitvätte-vällingen o skvätter lite här och där o gömmer flaskan i sin åkbil eller på nåt annat smart ställe där resterna får surna ifred. Famnen o mysa är inget för han, men ibland, observera, IBLAND lägger han sig ner i soffan o slappar med sin flaska, om det är nåt passande på TV t.ex.

Envis
Det är bara förnamnet. Det var nu ca 4 veckor sedan vi tog bort sängdrickandet och han har ju gormat om nätterna efter "ninni". Men efter 3 veckor verkade han inse att han inte kommer att vinna den här gången heller. Nu har han sovit gott i ca en vecka och kan vakna av nån dröm nån gång, skadad som man är så sprättar man ju givetvis till med nufårhanutbrott-känslan. Men det går över innan man hunnit stiga ur sängen. Däremot så sover han ju kortare då han får en avbruten sömn, så han vaknar oftast mellan 8-8.30, förutom imorse då han behagade att visa globarna 7.15, konstigt nog så var man själv helt utvilad då, trots 6 timmars (okej oavbruten) sömn.

Ingen kille som kräver mycket sömn de här inte. Det är nästans så hans 5½ åriga storasyster kräver mer. Ja se karlar. Det var inte en dag förtidigt att ta itu med detta välling/sömnproblem. Snart delar han rum med Li, och då kan han ju inte vråla om nätterna. För såhär har Li sagt till honom:

-Jeff du måste sluta skrika på natten när du ska dela rum med syrran. Annars måst jag ta hand om dig på nätterna. Okej?!

Lät bussigt skönt när hon försökte föra en konversation med honom ungefär som om han skulle vara lika gammal som henne.

    
Den förvirrade fjärilslarven Frej
Han är nästan lika gosig som vovvos svans. I ett år typ har han "snuttat" mot näsan med denna larv, som sitter fast i en bok, då han kommit åt.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0