Falska människor - nej tack!

Visste inte att det fanns kvar av den där snacka-skit-bakom-ryggen-typen upp i sådan här ålder. Sånt håller man väl på med när man e u. 20 (möjligen u. 22) och avundsjuk på någon som snodde den killen man var intresserad av, eller för att hon/han kan köpa de kläder du vill ha, men inte har råd med.

Men tydligen så finns de kvar kring tretti-snåret också, vilket är jääävligt tragiskt. Nu är inte jag den som är "drabbad" (fast vem vet vad folk snackar bakom ryggen på en, eftersom de fortfarande finns kvar därute). Jag har bara SÅ SVÅRT för såna där JÄVLAR som dränker andra för att skona sig själv. De borde skaffa sig ett riktigt liv.

Jag tycker om SNÄLLA och OMTÄNKSAMMA människor som inte dömmer allt o alla de kommer över.


K R A M !


Kommentarer
Postat av: sandra

oooja min älskade kusin. Det verkar som dom värsta kräken börjar vid trettio och blir bara bittrare och värre ju äldre de blir.. det fick ju jag erfara i somras tex.. Ruttet, obehagligt! Men det grundar sig i ren och skär avundsjuka. Den person som blitt drabbad skall inte alls bry sig, även om det kan vara svårt.... blev ju själv så satans störd att man ville ge personen på käften, men mitt gravida tillstånd satte lyckligtvis stop för farsen...I love you!!

2009-09-08 @ 04:07:29
Postat av: Vickan

Ja fyfarao vad trött man blir... och på den här holmen är man ju utsatt. Kanske därför man låst in sej i ett år och inte umgåtts med folk, i hopp om att dom ska lämna en ifred!

2009-09-08 @ 11:13:33
Postat av: Tessa

Vickan är du utsatt ska du spark dom i fejan. INGEN har att göra med ditt liv. Jag HATAR, AVSKYR och RATAR denna typ av avundsjuka. Go to hell alla ni!



Love!

2009-09-08 @ 14:22:03
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Anna L-B

Åh va bra talat, pinglor! Ja, det är sorgligt med en del som bara hatar och hatar och är bittra och ännu lite (mycket) bittrare. Pust - att orka leva på det viset - jag fattar inte?! Kram på er!

2009-09-09 @ 00:10:37
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Tessa

Kram alltid-glada-snälla-Anna =)

2009-09-09 @ 22:03:35
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lowa

Ja, det är jobbigt när man blir utsatt...speciellt när folk pratar om saker de inte vet ngt om. Det händer de flesta, sårar men tyvärr måste man nog lära sig att inte ta åt sig av de eländet så förskräckligt.



Vi lever, vi är lyckliga, vi gör alla misstag, vi är människor... en dag får skruttsnackaren också vara med om att deras liv inte alltid blir som man tänkt sig.. ! Vrid ur disktrasan och låt skitsnacket rinna ner i sinken.. du, dina vänner och dina anhöriga älskar en för den man är ändå. :)Puss & kram

2009-09-10 @ 06:32:05
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Lena

Vissa männsikor har ju mer problem än andra, frågan är ju vem som är lyckligast? Helt klart är den som startat det här rätt så ensam, synd att så många tror på vad de hör bara. Förr eller senare kommer straffet, vem hämnas inte liksom?

Ung och dum som jag kanske är så förstår jag inte riktigt vad det är för idé med avundsjuka mellan 20- och 30-åringar.. Det är ju liksom två olika typer man har då.. eller man BÖR ha det ;D

KRAM! :D

2009-09-23 @ 23:00:45
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0