Ensam hemma

Av diverse orsaker så vart jag hemma från IKEA. Och känslan att få vara ensam hemma i sitt eget hem är ju oförglömlig. Det har man inte varit på snart 2 år. FATTA - TVÅ ÅR!!! Känslan är härlig, känner riktigt hur den läker mej, den får mig att må bra. Varför kan man inte få uppleva det här oftare? Gissa hur skönt det kommer bli när Jeff börjar parken 3 h om dan i november.

Hur mycket man än älskar sina barn så måste man få vara utan dem. Nu saknar jag dem ju. Men inte så d tar ont. Om ca 1½ timme är Chrille o Jeff hemma. Li sover 3:e natten borta. Gullan så vi ska kramas imorgon kväll! Det är så tyst och skönt här. Ska tappa upp ett varmt bad.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vet preciiis hur du menar. Det är underbart, känns som om hjärtat brister ut i skratt och hela kroppen fylls av lugn och ro. Den där friheten att kunna göra precis vad man vill utan att behöva anpassa sig till alla andra. Härligt. Det är väl det som är finessen med att det händer så infernaliskt sällan -när stunden äntligen kommer fattar man att verkligen uppskatta den.

2009-09-13 @ 12:35:44
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Jamen, en gång vart annat år är väl lite väääl länge emellan. Pappan i huset är ensam en gång i veckan ibland, utan orsak. Det är lyyyx att ha snorre.

2009-09-13 @ 17:11:51
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Det var ju tur att du fick vara riktigt länge då! Det kan jag sakna.. man hinner inte så mycket på någon timme nu och då. Tror nog att jag måste initiera en egen tripp till fastlandet för killarna, om inte jag planerar, fixar, bokar och packar lär det inte hända ;)

2009-09-13 @ 20:27:52
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Hehe, ja vissa saker har de svårt att klara själva =)

2009-09-13 @ 21:33:03
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0