En sväng på sjön

Igår kom Chrille med den briljanta idén om att åka och spana in stugan på Borgö. Stugan som syrrans pojkvän och hans mamma köpte  i senvintras. Vi har ännu inte varit dit. Syrran var ledig och kom gärna med och visade oss stället. Sambon hennes var på jobb. Li ville minsann inte följa med, för hon hade varit dit förut med Mommo o moffa. Jeff skulle få åka "bå" för första gången. För vi har inte haft i båten sedan han föddes, och den lär nog inte komma i mer heller, man kan säga att den gick i pension.



Så vi gjorde såhär:
Förde Li till sin mommo o moffa, som inte var hemma. Moffa var i skogen och mommo fick vi inte tag på (trots att hon har en superfin, orepad mobiltelefon, hehe). Men hon sa att hon kunde nog vara ensam där tills någon kom hem, senast 45 minuter då moffa skulle komma. "Men det kan hända att jag börjar gråta lite, men jag vågar nog!" Flinade hon lite osäkert. Filmen BOLT på och med sällskap av taxarna Nela o Bianco så vinkade jag av henne.

Åkte och hämtade syrran o lilla Glimma, o lite bullar. Hela vägen ut till Hellesbysand-trakten och ut i en snurrebåt några minuter tills vi nådde Borgö. SÅ FINT! SÅ MYSIGT! Där fanns både åkgräsklippare och 4-hjuling, Jeff va lite salig då han fick åka med både mig o moster först, sen ensam med pappa. Vi drack lite kaffe, saft och åt bullar i det underbara vädret. Jag provade mulltoan också. Efter att vi plockat undan efter oss, diskat kaffekopparna så bar det av mot fasta Åland igen. En riktigt mysig visit. Tack systeryster för titten! Ni har d jättemysigt därute.

                      
Först åka med pappa....                                              .......sen mek mek mek -TUT!




Kommentarer
Postat av: Andréa

Vilken skön dag! Fyrhjuling är något utav de bästa Aron vet, vi sku borda ha en här på gårn! Holmbergs som har stuga här bredvid oss brukar ha sin fyrhjuling med ibland, Aron kubbar järnet dit och ska sitta på den. Skojjiga saker för både stora å små!

2009-09-22 @ 08:29:39
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: syster

D va trevligt!Sku bord far dit å basta å fiska nån kväll!

2009-09-22 @ 10:16:04
Postat av: Anonym

Vad har ni för kommod? Kan du inte lägga upp en bild när ni satt upp den. Letar febrilt efter den "rätta" :-) Kram

2009-09-22 @ 18:39:24
Postat av: Cindy

De va jag som undra.

2009-09-22 @ 18:40:13
URL: http://ww.projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Tessa

Men joooh Jessica, va myyysigt!

2009-09-22 @ 23:06:58
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0