Denna helg

Tredje helgen nykter. Inte ens en droppe alkohol sedan sist jag var ut. O ingen värre abstinens har man. Kan inte stämma det där som Chrille sa, att jag har alkoholproblem. Var lite småsugen på ett glas rött häromkvällen, men insåg ganska snabbt att det var en dum tanke, då jag gärna INTE lämnar resten av den öppnade flaskan orörd, så jag lämnade den okorkad  =)

Idag har jag varit till Avancias Öppet hus o provat på pass - combat. Ungefär som om man inte provat på d förut. Skulle varit smartare att provat på nåt nytt, nåt jag inte provat förut, det var ju ändå gratis, men jag kände mig stressad hem och "avlasta" Chrille. Jag kan faan int slappna av då jag är på nåt annat. Ungefär som om han inte skulle klara av barnen själv, vilket jag ju vet att han gör. För att man ska va snäll bara. Men får man samma omtanke tillbaka? Fattar inte varför jag är på det viset. Men när jag far på galej så far och flyger den tanken. Då unnar jag mig själv all omtanke och tid med mina vänner.

Det vart Hesburger till middag. Jeff kom självmant till bordet och ville ha mat, lämnade lekplatsen utanför, helt otroligt, hungrig?! När de käkat klart så skulle det ju springas omkring lite. Det hade läckt in en massa vatten från glastaket där utanför Hesburger, det rann fortfarande från taket. Jag gick på toaletten och bad Li se efter Jeff att han inte smet nånstans. När jag kom tillbaka var ungarna glada som satan, Jeff var heelt genomblöt, han hade rullat i den stora vattenpölen och stått under den rinnande strålen. Li hade kavlat upp brallorna till knäna men stod och hoppa jämfota och bad om att få ta bort skorna och strumporna, svar nej, det ska kännas vid ordentligt vad som händer när man plurrar på flit.

Vi åkte hem och bytte kläder, sen trängde vi oss på hos Camilla o Kim. Ungarna lekte perfekt. Jeff vart 100% osjälvständig och skulle ha oss med att sitta på golvet. Så ena koppen kaffe avnjöts medans man byggde Duplotorn o körde bilar. Sen fann han Pingu- och Bamsefilmer och kunde slappa till dem lite, asså liiite. Hem o isäng, spännade att se hur denna anti-ninni-natt går. Chrille jobbar natt. Jag jobbar imorgon.


De regna lite idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0