Tjoho!

Idag har jag limmat Jeffs spjälsäng. Svägis var barnvakt så jag fick några timmar att mecka. För han blir att sova i den nu ett tag. Han har ju sovit i resesäng tills nu då hans spjälis inte fick rum i hans "rum" skrubben. Den var skranglig o limmet hade farit, nu har jag haft loss o limmat och haft skruvtvingor på. Imorgon ska den bäddas =)

Jag har även gått igenom lite grejer, asså lite, typ 2% och prismärkt till Bettans. Imorgon bitti blir d dit med ett lass överlopps igen. Har även 1 sopsäck och massa massa kassar som ska till familjer i Lettland. Allt från barnkläder, till lakan och påslakan. Känns så bra då man vet att nån kommer att bli glad och varm för ens kläder som är lite noppiga och inte duger till Bettans.

Skithusstolarna är på plats och vattnet kopplat, så nu har jag invigt ena toastolen med lite piss  =)  imorgon kommer rörmokaren o fortsätter. Jag bloggar från flickrummet hos mamma o pappa. Ingen dator ikopplad ännu på ett tag, så tyvärr heller inga bilder (puh, för min del).

Chrille är i Sverige på affärsresa, så jag lade barnen o sova här hos mamma o pappa o drog till huset och donade nu ikväll till lite över tolv. Imorgon sover vi oxå här då jag inte har någon barnvakt då jag ska o träna. Men sen hoppas jag d kan bli övernattning i huset. Bara man hinner få det lite uppröjt och städat så kan man sova där. Det är mååånga timmar kvar. Ni får ge er till tåls.

Nu e jag trött. Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Fanders Tessa jag glömde bort att ringa dig angående min lysande insats som städtant.. sorry! .. har fullt upp och leka privatdetektiv efter stenhelvetet.

Hör av dig om du behöver hjälp.. du kan ju alltid kasta hit småtrollen dina.. lite fler här gör ingen skillnad! Tjingeling!

2009-10-08 @ 22:25:00
URL: http://www.lova.bloggagratis.se
Postat av: UlleC

Inflyttade?!? Fönstertittaren tyckte bestämt honsåg en brödrost på köksbordet imorse.....

2009-10-09 @ 04:31:55
Postat av: Tessa

Äntligen internet!



Nu surrar bara svarta sopsäckar och flyttlådor på min näthinna, bra med lite internet.



Haha, ha du glotta in Ulle?? Jo den där brödrosten e lite varstans, även på golvet =) Vi har sovit här lite nu i röran så får man mer gjort om kvällarna (läs nätterna SÖMNBRIST!)



Lotta jag fattar inget med stenen. Men jag antar att du skrivit om nåt på din blogg. Ska kolla. Har som sagt inte checkat varken mail eller bloggar på en vecka. 64 mail i inboxen...

2009-10-10 @ 15:42:07
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0