P A R I S D e l 2


Gissa om Li bara MÅSTA upp i prinsesslottet  =)  Det var så himla mäktigt i Disneyparken. Det var som att kliva in i en sagovärld. Kosta ju skjortan. Men som tur var så klarade vi både Walt Disney Studio och Disneyparken på  samma dag. Li vart helt lyrisk när Peter Pan och Ariel kom i Paradtåget. (Samma i jämförelse hur jag skulle bli om Backstreet Boys kom 2 meter från mig).



Alla dessa karaktärer var utklädda människor som rörde sig, sprang omkring, dansade. Så fint så fint! Det var det bästa och vackraste i hela parken tycker jag (och Li). Nedan är en bild från en liten båttur som vi åkte genom ett litet "sagoland" med fin musik, dansande dockor. Man vart lite lyrisk faktiskt. Fint.



Rekommenderar starkt Disneyland Paris. Men jag skulle nog inte åka med yngre barn än vad Li var. 5 år skulle jag sätta som gräns. De ska orka gå och orka hela dagen och uppskatta på ett sätt som mindre barn nog inte klarar av.


Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka fina bilder! :)

2009-10-26 @ 22:23:08
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Camilla som tagit de flesta =)

2009-10-26 @ 22:53:29
Postat av: Emma

Åh, vad underbart! Jag skulle absolut inte tacka nej till att åka till Disneyland, även om man nog anses vara för 'gammal' när man närmar sig 22.. Helt fantastiskt!! :D KRAM!

2009-10-27 @ 09:35:26
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: Camilla

Passar även äldre barn typ tonåringar!

Nej man är inte för gammal fast man är 22 Emma =) Jag var till USAs disney med en jämnårig kompis när jag var 24 o vi njöt bägge o hade skitskoj, ingen tittade konstigt på oss heller =)

Oktober var en bra månad att dra på för det var ju inte så mycket folk o köer, men ha varma kläder!!

Man blir helt enkelt lite barn/yngre/gladare i sinnet av Disney. Rekommenderbart!

2009-10-27 @ 21:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0