Har bloggen dött?

Död blogg
Ja, det är väl det ni tänker. Jag gav mej fan på att ge tid till flyttandet på allvar och har inte gjort annat än packat upp och jobbat den senaste veckan. Inget internet. Har inte kollat mailen, men fick datorn uppackat från underst i packningen idag, 64 mail i inkorgen, tackar tackar. Tar nog itu med det lite i sänder. Har ju liiite lätt för att fastna vid datorn. Men nu ska det koncentreras på huset.

Bohemstil
Vårt köksbord kom idag. Har inte packat upp det heller och det får nog vänta. Vägde ton gjorde d iallafall. Vi har vårt lilla 4 personers IKEA bord där i det enorma utrymmet utan övriga möbler   =)  men det går bra d. Ingen TV ikopplad heller. Bänkskivan borde komma om 2 veckor, då vill jag ha det mesta undan så jag kan koncentrera sig på att plocka in grejer i köksskåpen. För tillfället så diskar vi vårt frukostporslin i handfatet på toan. Lite risky, så vi väntar ivrigt på att rörmokarn ska fixa grovis klart så vi kan diska där, och framför allt börja tvätta kläder!

No stress today
Sitter för tillfället hos mamma o pappa och har förvällt 4 liter kantareller (som jag inte plockat själv), har en maskin tvätt igång och en på tur efter d. Chrille är och tränar och det känns så bra att denna dag inte behöver gå i nån uppackningsstress. En helt ledig lördag. Skruvade ihop vårt (fula) furudatabord och kopplade igång internet. Travade ner på stan o lunchade. En shoppingsväng in på KappAhl. Li fick jeans,  5 pack trosor, 1 nattlinne och en pyjamas och Jeff 1 pyjamas. Chrille skrattade och yttrade sig "haha, jaaaa bor man i nytt hus så måååsst man ju ha ny pyjamas oxå". Hehe, jamen visst måste man d!

Gammalt och nytt
Vi bestämde oss för att spara de "fula" gamla furumöblerna som vi haft i kontoret tidigare. De är nu i "lekrummet" som vi kallar Jeffs framtida sovrum. Bokhyllor, helt perfekt att rita på och förvara allt jox i. Så byter vi ut lite möbler i taget, Jeff kommer ju nog att rita på möbler i ett år eller två ännu, onödigt att köpa nytt vitt och skört. Chrilles idé, som jag accepterade efter lite funderande. Men vi har ju ändå ett och annat som vi ska ha från IKEA, så en liten tripp dit lär ska ske inom oktober kanske.

...MATPAUS...

Nu har jag varit o hämtat Chrille från gymet och fått en rejält portion med pappas lax o kokta potäter. Mums. Han kan bara inte misslyckas med maten. Han skulle förbanna få råttkött att smaka gott. En puffetglass på d. Och nu blir d via  Select efter en påse ostbågar o hem o fortsätta los röjos.

Har någon förresten tips om var man kan köpa aluminium kökshandtag i olika bredder? IKEA hade inte, bara i rostfritt stål, som vi inte vill ha. Usch, rostfritt gillar jag inte. Fläckar!!

Ni väntar säkert på bilder. Men skulle jag ge er en bild på hur det såg ut hemma för 4 dagar sen skulle ni inte trott era ögon. Chrille var i chocktillstånd i 2 dagar tills han såg resultaten jag åstadkom fram till 2 om nätterna då han var på nattskift på Cikada. Nu ser han ljuset, säger han. Haha.

Men i och med att vi inte har något garage eller förråd än så är det mkt svårt att ta om hand allt på ett smidigt sätt. Det är bara att gilla läget o hålla käften. Längtar ihjäl mig tills soffan kommer. Sååå snygg!

På onsdag åker vi till Sverige för en natt på hotell och sedan TIDIGT upp på torsdag för avfärd mot Paris! Hemma igen på söndag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ballingslöv har och tror även myresjökök, kolla me dem, båda finns ju på kobben.

2009-10-10 @ 20:18:36
Postat av: Tessa

Hehe, kanske Ballingslöv kan skicka med på samma gång de skickar vår bänkskiva.... =)

2009-10-10 @ 20:33:02
Postat av: Mita

PARIS kan behövas efter dessa dagar!!!! Skoj!!!!

2009-10-10 @ 21:26:15
Postat av: Kim

Håller med Mita. Verkligen lön för mödan =)

2009-10-10 @ 23:31:21
Postat av: Jenny

Åh, vad ni jobbar! Säg till om du behöver nån hjälp bara!

Till Paris?! Å va göööra?

2009-10-11 @ 18:43:28
Postat av: Camilla

Eurodisney bla o för att hålla reda på svägis o hennes familj på höstlovet =)

2009-10-12 @ 08:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0