Grovköket - mitt nya krypin

Igår när jag kom hem så var grovköket fixat! Vår ho, tvättmaskin och torktumlare var kopplat och klart att använda! Gissa om jag var lycklig imorse då jag klev upp och satte på den första maskinen (av hundra). Sen åkte jag på jobb och gav (ganska) tydliga instruktioner till Chrille hur han skulle göra när maskinen tvättat klart.

När jag kom hem halv nio ikväll så låg tvätten torr (och skrynklig) i torktumlaren. Jag fortsatte med raka rör och tvättade och tumlade långt över midnatt. Nu var tvättkorgen tom, men när jag började slita och riva lite i grejerna här så dök plötsligt en tvättkorg upp, full med kläder förståss. Så jag ska få tvätta imorgon igen! Jippii! Oj vad roligt och skönt med egen tvättmaskin OCH tumlare. Me like!

Nu e d natti, orkar inte gå ner o ta nån bild på grovköket nu såhär halv två på natten.

Imorgon ska jag ha SPA på Cikada. Nån som känner sig utanför och sugen så är det bara att höra av sig snarast. Bastun bränner på mellan 19-20, sen super vi o snackar skit om våra killar, nämmen jag menar smörjer oss o tjattrar lite. Så härligt!

Natti!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, det är precis så det brukar gå till på SPA!

Lyllo med egen tvättmaskin, jag har nästan en egen för den i vår tvättstuga används enbart av mig.

2009-10-24 @ 09:15:37
URL: http://jeneli.webblogg.se/
Postat av: sandra

det va duktit nice sist på spa´t..Minns att jenny vart sten när Anne satt på henne mascara..haha.. sötis...sku jättegärna va där.. kram

2009-10-24 @ 21:45:08
Postat av: Cindy

Så j-la nice med torktummlare....kör nästan allt i den :-)

2009-10-25 @ 10:31:27
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0