22.43, Hotell Cikada

Denna helg har gått i flyttandes tecken. Varje timme. Nu finns det inte en pryl kvar i lägenheten. Chrille har verkligen kämpat tappert med det där förbannade flyttandet. Han tycker inte jag är så effektiv då jag gärna vill ha saker och ting i ordning i olika lådor (helst märkta). Han tar en svart sopsäck han och dit hivar han allt från jeans till kastruller och så nästa...

...man vet ju vad man har att göra bara vattnet kommer igång i huset. Vi sov i lägenheten inatt, men nu ligger jag på Hotell Cikada och surfar trådlöst (båda ungarna e busiga. Jeff klättrade ur sängen 3 ggr innan han somnade o Li låg ännu 22.30 med ögonen stora som golfbollar o klagade på att det lät så illa när jag skriver på datan, så hon inte kunde sova (ät mer glass efter kvällsmålet, jättesövande), ganska bekvämt med datan i famn iallafall. Men jag blir inte långvarig, för härrejävlar va trött jag e. Ryggen e lika varm som smält ost, och ännu ömmare än d. Nu skulle jag borda ta en dusch som jag svettats och burit idag. Hoppas den blir av.

Barnvakteriet:
Det gick såå bra igår då båda pallervantarna var hemma och skulle hjälpa till. Efter Hesburgermiddan så kunde mamma o pappa ta dem så gick d undan. Idag så var kusin Ellen barnvakt till Jeff från 12-15.30. Li var med och flyttade, hon bar på och donade, dammsög och byggde koja ute bland allt bråte på gården och LEKTE med mina gamla barbiedockor. Första gången hon tog i dom. Vbs (VärldensBästaSvägis) kom in via och börja bära o rycka  =)  hurtig värre! Tack Camilla. Kommer du och reder upp alla lådor o sopsäcker å då?  =)  Halv sex for båda kidsen till mamma o pappa så vi kunde flytta klart. Ett träningspass fick man då man bar sängen iallafall. Vilken koloss den där "mellan"madrassen är 180 bred och sen typ en halvmeter hög. Bussigt otympligt att bära.

Nu får ni nöja er utan bilder och gilla läget bara. Det kommer det kommer. Har tagit hem kameran från hotellet, men nu är den nerpackad nånstans mellan stekpannorna o lakanen, så sen, bara vi fått lite ordning så. Möblerna får vänta oxå. Nu hamna de där asiga furumöblerna in i barnrummen också, grr. Men man tager vad man haver. Det ska nog bli beboligt snart. Nu e d crash-boom-bang Zzz


Kommentarer
Postat av: Andréa

Snart är ni ju klara, va härligt! He he, det är väl lite spännande för barna de där också, då de inte så lätt att sova.



Alltså om man har så olika flytt/packstil kan det inte va lätt. Peter skulle nog göra precis som Chrille, och jag skulle bli galen. Shit, de ska ju redas upp sen också! Men om man har jäkligt bråttom är man väl tvungen.

2009-10-05 @ 08:08:15
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Bära o rycka var nog precis vad jag gjorde samtidigt som jag är glad att jag ej skall reda upp det... =) svettig vart jag tom på den stunden ..kram hörs imorgon igen..

2009-10-05 @ 17:47:09
Postat av: Cindy

Åh gud va spännande, känns som en evighet innan vi är där. Väntar med spänning på första inflyttnings bilderna. Lycka till med allt. Kram

2009-10-05 @ 21:11:22
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Kim

Får väl krypa till korset och erkänna att jag kör Chrille-stil på flyttandet jag med.. "reda upp kan man ju göra sen, d tar bara tid om man gör det nu" ;)

2009-10-05 @ 23:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0