Julklappar

V A R F Ö R  J U L S T R E S S A ?
Det är många julklappar man slår in per dag. Helt otroligt, folk är faktiskt ute i god tid i år. Har slagit in flera paket om dagen i ett antal veckor redan. Vissa ursäktar sig att "de är lite tidigt ute". Men det är faktiskt bara en månad kvar till jul. Själv har jag inte köpt en enda. Brukar inte köpa många heller. Gudbarn, så får väl Jeff o Li var sitt. Syskonen vi brukar inte köpa till varann, även om det ibland slinker fram ett bonuspaket ibland. Till mamma o pappa brukar vi köpa oxå. Chrille och jag köper heller inget till varann. Men jag brukar inte kunna hålla mej utan köper nå kallingar eller strumpor ifall han behöver, hähä. I år kanske han får en snygg brödrost, eller kanske gardiner ;)  Såå jag har ingen panik. Nu ska ni ju inte tro att våra barn blir utan julklappar. Nej för d sköter nog bl.a mommo o fammo bra de. Blir nog säkert närmare tretti stycken var ändå.

J U L P A N I K
Alla är inte som jag. Det finns de som härjar så saliven sprättar o river håret av sig ifall de inte får tag på det som barnen önskar sig. Vissa varor tar slut från leverantörerna och där står kunden och ångrar sig att de inte hade lite mer framförhållning. Bl.a Pippis skepp "Hoppetossa" är helslut hos leverantören och den är med i vår katalog. Kommer säkert få höra en hel del om det, och om mycket annat.

Men fan va dagarna går fort i det där varuhuset. Jag gillar det. Vi ses!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Nä, fy för julstress. Fast, egentligen jag julstressar mest av alla, för eftersom jag tar det så lugnt medan alla andra är ute i god tid, brukar dte bli jäktigt sådär dan före julafton när man flänger runt och försöker hitta nån klapp.



Och vad folk hetsar med julpynt. Jag köpte en rackliger stjärna på fot på Jula för 59 kronor. Det får räcka. (Kanske en liten, liten gran för Joels skull).

2009-11-25 @ 21:17:19
Postat av: Andréa

Jag älskar ju julen jag! Det är så härligt att få lite ljus och värme i själen efter mörka novembersdygn. Jag vill ha fint och varm julstämning hemma. Sen de där med klappar... Inte alls de viktigaste. Kul att ge och kul att få nåt smått. Men man ska inte stressa upp sig över det då är de ju inge kul. Jag har en grej jag vill köpa till Aron men jag vet inte om de finns i butikerna här, jag ha inte kollat än.



Jag brukar alltid köpa klappar till Peter å ibland får jag också av honom. I år vet jag inte om vi köper någge eftersom vi har så mycket vi behöver införskaffa till hemmet. Lite långkallingar å sockor MÅSTE dock Peter få, hur tråkiga klappar det än är.

2009-11-25 @ 21:40:04
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaaaa Jänu, jag äger ingen julstjärna! O inga julpynt heller för den delen. Nog för att det är vackert, men inte fan orkar jag hålla på o lägga ner en massa timmar på sånt där.



Pratade med Chrille här ikväll att man borde köpa en par stjärnor att ha i 2 fönster mot Ålandsvägen så int man får ateist-stämpel första året man bor här iallafall. Dom hänger väl kvar ti påsk sen förståss. Ja granen....d sku va för Lis skull då, Jeff fattar ju int ännu. Hmm...måste nog blogga om de här.

2009-11-25 @ 23:13:16
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Jag har inte köpt en enda julklapp ännu heller.. men rätt så lugn ännu fast det varit fullt med julsaker i alla butiker i sverige över en månad nu, säkert två månader snart med.. tänker inte på att det är där längre :P



Åh vad jag saknar julstressen på jobbet! Jag har alltid älskat mitt jobb men när vi kommer till jultiderna så blir jag ju som ett barn på julafton, så härlig känsla när det är full fart nonstopp och man får ge precis allt! :D Men snart så! ;D Kram!

2009-11-25 @ 23:58:59
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Camilla

Visst blir det många klappar här, men något stress vet jag inte om känner, julen kommer ändå.

Julpyntningen brukar mestadels kidsen sköta om jag plockar bara fram lådorna från källarn o sen fixar kidsen o byter plats ofta på alla grejer.

Allt julgodis är det också mest flickorna som grejar, ljuvlig doft hemma =)

När flickorna var små hade de ett litet runt lågt cikada bord som de verkligen lekte vid med alla grejer mest egen fixade julpynt, många gick sönder o många nya kom till, men roligt hade de, huvudsaken.

2009-11-26 @ 08:28:45
Postat av: LenaL

Vi tänker inte heller stressa i år. Vi har alltid delat ut massor med klappar och vin, åkt runt hela Åland och hälsat på folk. Nu e det finito med det. Vi betalar in en summa till Barnfonden i år igen. Det känns bra.



Vi pyntar inte heller mycket, men det är skönt att ha lite ljus i fönstren när det är mörkt dygnet runt. Men ni har säkert ganska ljust i ert hus när det finns gatulampor utanför.

Bara Freja blir större blir det mer pynt. Men julgardiner blir det nog aldrig. DET är waste of time. Å andra sidan var det ju såå roligt när mamma hängde upp gardiner med tomtar på i ens rum när man var liten.



Hur blir det med julkorten i år? Julgransbollar i Chrilles pung? Glitter mellan skinkorna?



2009-11-26 @ 15:49:55
Postat av: a





hej kolla gärna in min blogg,

och kanske lämmna en kommentar då skulle ja bli jätte glad! ^^<3

2009-11-26 @ 16:07:16
URL: http://andara.blogg.se/
Postat av: paulina♥

hwjsan allt bra med dig ? :)

2009-11-26 @ 16:39:07
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0