2 åring

Grattis Jeff 2 år 6 november!
Hade inte tänkt ha nå kalas nu när det inte klart o man inte ens har vatten i köket. Diska för hand i grovköket börjar jag kunna nu, så jag behöver inga öva på d nå extra. Sen kom jag på att det kan vara skönt att ha det "överstökat", så jag skaffade papperstallrikar, muggar o plastbestick bjöd in fammo, mommo, moffa, faster o co, Mia o barnen, Susanna o barnen och Töppe.

Jag fick ganska snabbt flashbacks om varför jag inte är nån storfan av att vara värdinna. Ungar som ska ha mer av det ena och andra, det råddas o ska torkas upp MAMMAA TESSAAAA, etc. Jag stod o dammsög när första gästerna kom. Samtidigt var Jeff på övrevåningen och gallskrek,  förmodligen nåt släp som han inte fick på plats. Jag koncentrerade mig så mycket det bara gick på det vaga ljudet från min Ultra Silent dammsugare.


Fortfarande byggställningar på baksidan ser jag. Fordonen han fick imorse vart han förvånad över. VARFÖR FÅR JAG PAKET? Vi skulle å luncha med Anne på Fantasia. Jeff tyckte han skulle springa ut på  trottoaren  jag hindrade honom, Li vart ledsen för att Jeff vart så ledsen, så hon var nära att börja gråta för att Jeff såg så ledsen ut.




Här har servitör-Anne bjudit på glass och Bajs-/kissdricka. Rätt gott faktiskt.


Det är tungt när sovtiderna skjutits fram 2 timmar (så han inte har sovtid mitt i parken som han börjar på måndag). Men 5 minuter efter denna lugna stund satt han o strödde salt vid ett annat bord, överallt!



Det vart ju bara glasskalas, så här e d 2 ljus i glasskålen. Funka riktigt bra d med. Konstigt hur han lixom blåser ur mungiporna. Hur gulligt som helst iallafall.

 .
Fröken Helsing går igång på de blåa gräddresterna.


Och så måste man tvätta upp sig efter kalaset. Måste berömma Jeff här. Han är otroligt duktig på att plocka undan efter sig. Har hållit på i flera veckor. "Tädi" ropade han så hade han plockat alla grejer tillbaka i korgen.




Han fick så fina presenter:

BRUDER traktor
MORRAN kramdjur
BILSTATION med helikopter, bilar o gubbar
PLOCKLÅDA med näänooo (stjärnor)
BRIOTAX
MONSTERTRUCK
Mössa o handskar, en jättefin hemstickad tröja med bil på.

Han kommer att vara glad då han stiger upp imorgon, en massa nya saker! Nu e jag supertrött. Har avnjutit 3 karhu här vid datan. Och de är bra sövande. Nu natti.



Kommentarer
Postat av: Cindy

Grattis till stora killen. Kram

2009-11-07 @ 07:19:20
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Andréa

Massa grattis till Jeff! He he, å härligt med tvåårstrots! garv åt plankansyndromet! Så härligt att läsa när man känner igen så mycket, blir aldeles ful i skratt.



2009-11-07 @ 08:27:13
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Eva F

Grattis till stora lillkillen!

2009-11-07 @ 09:10:21
Postat av: sandra

grattid leffe peffe!! hälningar sandra, chillie-plankan,sensitive- kingston och robbe

2009-11-07 @ 12:53:38
Postat av: Åsa

Grattis till Jeff!

2009-11-08 @ 19:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0