Valborg=alkohol

Med det här vädret så kan man ju inte bli annat än full.
Det ryckte i levern redan på torsdag dag, och jag dämpade rycket med en massa god, kall öl hos svägis o Caj. Hem o i säng halv ett. Mådde ballerina på fredan, faktiskt. Costa och jag har snackat lite under våra spackeltimmar och jag har fått tipset att bara hålla mig till en sort, då blir man inte så sten och så mår man bättre dagen efter. Måsta ju prova d, och ingen skallebang, inga spyor i halsgropen utan till bygget o spackla barra. Inte nog med dom ölen, solen fortsatte ju att skina även på 1 maj och en öl = många öl. Eva kom över och vi traska ner till Arken vid tolv snåret, eko, tomt, herregud! Men senare fylldes både dansgolv och barer med lite mera folk. Hade kul. Dansade rätt länge med Eva tills vi fick lite för mycket innanför västen och splittrades. Jag och Victor slår alltid ihop våra fulla huvuden då vi träffas på krogen, så vi och hans flickvän rockade loss o seppade oss rejält -som vanligt.


Dom e så söta!

Jag tyckte (som vanligt)  "att jag inte hann bli så full för att jag drack bara öl" måste tänka om idag då jag promenixade till bygget och kände en smärta i mitt vänstra dallrande lår. Lårkaka, var fan ifrån då? Men jag hade nog kul och gick via Wirrans o grabbade en cheeseburgare pv. hem.

Även idag har jag mått schysst. Men nu e jag trött. Kom väl int isäng förrän halv fem inatt och 9.50 väckte Chrille mig, han for till bygget, jag tog hand om barnen. Li var barnvakt åt Jeff en timme så jag kunde dra mig. Skönt att hon e så stor o hjälpsam. Tur att jag ska jobba imorgon annars skulle jag nog hamnat ut idag med  =)


Kommentarer
Postat av: sandra

Men söta öde, kan du hälsa din killkompis att SLUTA använda "brun-utan-sol" i ansiktet så man blir ORANGE!!!! säg att han kan komma till Berlin och sola.. jag pröjsar fast ;)

2009-05-02 @ 21:50:23
Postat av: Mita

Ååååh, va mycket jag hade att läsa på bloggen din efter att jag kommit hem!!!!=) Du verkar ha haft lattjolajbans ju!!!! Jag nämner bara ordet vin så har jag krappola, det är fan inte värt det (nästan)....

2009-05-02 @ 22:25:47
Postat av: Anna L-B

Ja håller me! Massor me kul läsning! Och tyvärr också i det där med att bara jag nämner vinflaska så är jag dålig dagen efter...Hmmm, var på möhippa förra veckan och det blev så mycket på slutet av någon anledning, så nu är jag avskräckt ett tag igen. Söndag var INTE rolig...

2009-05-03 @ 13:17:46
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Jäääänu

Du e duktig du! Jag vill nog ut nästa helg, haka? ;)

2009-05-03 @ 16:33:34
Postat av: Camilla

Vilken energi du har som orkar farta =)

Känner mig nära 100 , Chrille o jag satt ju o gäspa ikapp på valborg...fast när det gäller Chrille har han ju lite/mycket - på sömn...jaja

2009-05-03 @ 17:04:17
Postat av: Tessa

Jänu! Nej nej nu e d lugnt, jobbar ju nästa sönda me. Satsar på 23:e. TÄNK OM, det är DJ då.



Jo måst vänja kroppen med alkohol nu till sommaren =) energin fattar jag inte var kom ifrån. Den måsta finnas helt enkelt.

2009-05-03 @ 17:48:56
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

Tessa, d finns ju en 14/15 oxå...eller kanske du jobbar då? ;)



anyway...risken är stor att du träffar på mig den 23/24..



men du kan verkligen detdär med att kombinera jobb/familj/parta =)

2009-05-03 @ 20:56:46
Postat av: Tessa

Vilken egenskap att va stolt över Kim =) hah ha ha. Ja det är kul med lite fest ibland. Hehe 14/15 ja, men lördagar är bäst.

2009-05-03 @ 22:12:42
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Anna o Mita, ni e helt enkelt gjorda av för klent virke. D e bara å ta i från tårna. En gång va ja på jobb 10-17 efter en partyhelg, spang o spydde på toa 2 ggr. Chefen skaka på huvet. Då hade jag krappis.

2009-05-03 @ 22:16:58
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0