Söndagsaktiviteterna

Trots krappis så har jag varit duktig mamma idag. Sov bort den soliga dagen och slängde mig på sängen då Jeff sov, Chrille for på jobb vid elva. Li fick lite i nerverna, men fattade till slut att det inte tjänade nåt till att tjata på en trött mamma, tvärtom så blev jag bara surare och surare ju mer hon stressade min vilopaus. Sen steg jag upp och gjorde tvålar med henne. Så kom Chrille hem och så gick vi till Hesburger och käka som faan. Jag åt en cheeseburger meny + friterade jalapeno fyllda med ost, nam nam idag d.

 
Stora bruttan och lilla myskillen med svansen runt näsan.



Kapplöpning i Sittkoffs.

Pv hem så kom solen fram igen. Vi gick via Sandbergs bodega på Ålandsvägen och satte oss i solstolarna och vart bjudna på prinsesstårta, kakor och kaffe. Li och Cassandra sprang med några dagiskompisar mellan alla hus och gårdar där mellan Ålandsv. och Torggatan. Har aldrig varit där bakom förut men gu så mysigt det är, en liten cykelväg fanns det där mitt i allt, hade man ju ingen aning om. Som om man kom till förorten och bort från trafiken trots bara tiotals meter från stora vägen.




Li och Cassandra lyssnar koncentrerat  på Kjelles regler.


Kim. Cassandras kusin. Söt!

När vi kom hem så kom jag på att jag hade varken koftan med hemnycklarna i + cykeln hem från krogen igår. Fattar inte att jag alltid envisas med att ta med cylen då jag ändå glömmer bort att jag har den med mig. Inatt måsta jag be Chrille slänga ut nycklarna genom fönstret så jag skulle komma in. Säkert skitkul. Så jag promenixade efter både cykel och kofta med nycklar i. Så underbart väder ikväll!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tur att ni fick en mysig söndag trots allt! för Chrille ville så gärna ha mysigt med hela sin familj när han ringde o du sku ligga o sova igår ... =) =)

2009-05-25 @ 09:38:07
Postat av: Tessa

Nämen sääääkert, hahahhaa

2009-05-25 @ 11:14:48
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Anna L-B

Ciao! Rusa på jobb så vi hann inte språkas, får ta igen det. Men gu' vad stor Li blivit - känns som om hon såg så stor o klok ut när hon har flätor sådär. Och cool jacka&jeans :-). Kul bildserie med kapplöpningen! Garv - vadå "gjorde tvålar"? Bara sådär - när du dessutom har krappis - du är amazing bruttan!!

2009-05-26 @ 23:57:51
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Tessa

Ja hon ser bra mycket äldre ut då hon har "stankläderna" på =) och jo stämmer nog att flätorna gör nåt oxå.



Ja asså det är ett sånt där tvålkit bara, tar int så länge. Lite micro, glitter, tvålfärg doft och lite former så voilá så e ungen nöjd och lämnar mamman ifred en stund =)

2009-05-27 @ 11:53:22
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0