Unik morgon

Jag har fortfarande inte förstått att projektorn i taket stod på 09.56 då Jeff började skruva på sig för morgonen. Chrille hade tandäkartid 10.30 så han fullkomligt sprätta ur sängen. Här BRUKAR man verkligen inte behöva ha klockan på ringning, småfolk vaknar ändå 8.30 här, men det finns tydligen undantag.

Trots att vi steg upp 10 så ville jag ändå int väcka Li (är emot väckning om det inte är nödvändigt), hon ska sova över hos en kompis inatt och dom lär knappast gå och lägga sig klockan nio. Hon vaknade 10.20. Hon berättade dock just att hon legat vaken inatt och inte kunnat sova, gått till vår säng, men vi rörde oss för mycket så hon måsta gå tillbaka till sin säng. Och vi har inte märkt nånting. Hon har fått stränga order om att inte väcka resten av huset bara för att inte hon kan sova, bara om hon har väldans ont nånstans och behöver medicin  =)

Nu ska vi masa oss till dagis, senast av alla.

Kommentarer
Postat av: mia

jag ser inga framemot att vakna upp vid 8.00 ute pa stugan i sommar. huga. suger om man ha druckit lite vin pa kvallen(som sannerligen kommer att handa ett paaaar ggr). Maste ta ut duuuktigt med leksaker sa man kan ligga lite o chilla om d blir tidiga vackningar.

2009-05-20 @ 18:32:35
Postat av: Lowa

Ibland kan de här små lössen förvåna oss mammor.. men skönt att få sova ut ibland :)

2009-05-20 @ 18:50:45
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Tessa

Huups ja Mia. Ni får försöka hålla Irländsk tid även här =) 2 timmar längre att sova, men däremot 2 timmar senare i säng, hmm när ska man då hinna dricka vin?? Haha.



Ja verkligen skönt att få sova, verkligen.

2009-05-20 @ 19:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0