Sova, vila o unna sig lite

Måndagsmornar är tröga i det här huset. Jag kommer aldrig att växa ifrån min morgontrötthet och kommer nog bli en sån där tant som sover till kl. 12 då jag blir pensionär. Li vaknade inte förräns 9.45 imorse så vi var inte på dagis innan en timme efter d. Tomt på dagis, de var på Lindan. Då jag ändå var i trakten så traskade jag över till Lotta och tiggde till mig kaffe och vart bjuden på mackor. Barnen lekte och det var alldeles underbart. Och vipps så var man på stan och fick en massa ärenden gjorda och avslutade på Svarta Katten med en mycket tädi kille i vagnen. Därifrån gick jag hem och lämpade av mr Tädi och for till Mjuk&Len på franspaket (Camilla du skulle bara våga kommentera detta),

Jag har ju något svårt för att slappna av nuförtiden. Oddsen är lixom 1 på 100 att jag skulle somna på soffan medans Jeff tar sin tupplur på dagen. Nej "jag måste somna nu för snart vaknar han"-stressen sätter stopp för det. Men då man är på nån slags behandling så dalar jag alltid iväg, o direkt. Hos frissan skulle jag behöva huvudstöd för där blir jag alltid dåsig då frisören pillar mig i håret. På fredag ska jag sättas på prov för det för då ska jag färga håret och klippa det lite. Yes, en hel del lyx här på en gång. Men det har ju ingen dött av så. Because I´m worth it!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Känner igen den där sova-på-dagen-stressen. Jag ids inte ens lägga mig ner längre ( om jag inte håller på somnar stående). Förr skulle jag aldrig ha kunnat somnat hos frisörn eller på massagen. Nu efter jag fick aron bär de av till fjäderholmarna så fort jag sätter mig i hårtvätten... Trots nacksmärtan jag får varje gång.



Man blev ju partysugen när man såg dina spapartybilder. Å riktiga partypinglor på bilderna. De blidde aldrig någgi arken för mig i lördags.. Kanske synd, för jag hörde att de va bra gäng o drag där. Men skönt, för jag va inte de minsta bakfull i söndags.



Hoppas du blir nöjd med klippningen på fredag!



2009-05-25 @ 20:28:12
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Lowa

vips och vips.. jag va ju snabbast färdig :) (muahahaha)

2009-05-25 @ 22:51:43
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Tessa

gagagaaarv

2009-05-26 @ 20:22:41
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

=) vart du orolig för comments ? =)

Idag säger jag bara men du är ju snygg sen å =)

2009-05-27 @ 08:18:53
Postat av: Tessa

Tack Camilla. Om ni i recpan får kaos gör väl inget sålänge jag blir snygg o behandlad,haha. Sorry. Kram

2009-05-27 @ 11:49:02
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Tack Camilla. Om ni i recpan får kaos gör väl inget sålänge jag blir snygg o behandlad,haha. Sorry. Kram

2009-05-27 @ 11:49:08
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0