Norges lilla charmör och stans favvohak

For till Eva och kikade på ESC igår sen. Hon vart o köra (duktig flicka), så vi gasade iväg direkt då det var klart att norge skulle vinna. Asså tänk att han vann, så rar, sån utstrålning. Låten är 34 gånger bättre i TV än på radion. Vi slapp köa. Kul hade man trots att det INTE var DJ. Det hade tydligen varit d bara på fredagen, sugit. Men jag rockade nog ändå. Och drack öl. Mådde som man förtjäna imorse (fick sova till tolv), men det gick över efter 2 burana o lite frulle.

Sen promenixade jag och mina killar (Li sov hos mamma o pappa) och inveg världens bästa EATs nya långa öppettider. Vi provade även deras nya stenugnspizza. Är ju ingen pizzafanatiker, men den var riktigt god och knaprig. Take away sojalatte (så slipper man få ännu mera gääz i magen) på d, eftersom Jeff hellre sprang omkring än satt kvar vid bordet. Svängde in "via" Zeipels och kom därifrån TOMHÄNT, kan ni fatta. Skyller på Chrille, fast det var ändå han som provade sandaler, men storleken var slut (Lena, innan jag glömmer fråga, får ni in fler Peperoni herrsandaler av de ni redan har?)

Väl hemma igen så snubblade jag och Chrille ner i var sin soffa medans Jeff plöjde igenom några Muminavsnitt. Znark säger jag bara. Vaknade med dreggel på ärmen. Välbehövligt. Hämtade Li så sent som kl. åtta och köpte äkta Rökka korv m. bröd till middag/kvällsmål. Nu är det tyst här och jag skulle vilja projektera, men jag borde gå o lägga mig. E disig.


1½ år och snygg häck. Var ska detta sluta


Kommentarer
Postat av: Kim

håller med du =) norge förtjänade verkligen (jo, ärligt!) att vinna. Det är ju så mycket bättre när man ser allting, än att bara höra låten via radion =) Duktig flicka som bara drack öl. Det får du belöning för nästa helg, promise =)



Haha, snacka om "kiss my arse"-pose på jeffen iaf =)

han kanske blir fotomodell? =)

2009-05-17 @ 22:30:55
Postat av: Lena

Skor var det.. Det är väldigt ovanligt att vi tar in mera än en uppsättning av en viss skomodell. Det är om det är ngn som typ säljer slut väldigt snabbt. Gällande herrsandaler så är nog svaret nej, kanske det kommer ngn annan modell men jag tror faktiskt att vi har fått allt till sommaren nu.. Om det inte råkar va ngt som blivit efter.

2009-05-17 @ 22:31:38
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Malin hittade två storlekar till av en modell herrsandaler idag.. Inte för att vet vad ni sett på för modell och storlekar.. Men så du vet iaf ;)

2009-05-19 @ 22:07:36
Postat av: Lena

Hoppsan, ja den förra kommentaren var (förstås) från mej ;P

2009-05-19 @ 22:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0