Lite allt möjligt

Torsdagen har spenderats på bl.a Mariebad, Svarta Katten, Klipp Upp, Poo thai och hos Lotta. Började med badbesök med Camilla D. och Kim. Vi fyllde därefter våra tomma vrålhungriga magar på katten, deras kycklingsallad går inte av för hackor, fattar inte hur de får sin kycklingfilé så där jädrans saftig. Nåja, efter d körde jag Jeffen till Cikada där han fick va med pappa sin och "jobba lite" medans jag färgade håret och klippte mig. Naaajsiga 2 timmar kan jag säga. Men nu har jag nog fyllt min kvot med "lyx" för årets första halvår. Mer om mitt lyx ska jag publicera i bilder här bara vår stackars dator behagar att komma tillbaka (förhoppningsvis helskinnad).

Fick med oss en Cassandra-Jänta efter dagis, så familjen Linde-Helsing + bonusbarn drog till Flygfältet för att äta och se Air Ålands 17-avgång mot Stockholm. Jeff har aldrig sett ett flygplan förutom uppe i luften förut, och han bara titta upp i skyn o ropa "NANNYY" då vi sade titta på flygplanet, o pekade mot planet som är i full fart för att lyfta.


I mitten i bakgrunden ser ni planet i full fart för att lyfta, Jeff pekar upp mot himlen och ropar NANNYY, heeelt ovetandes om att de där brummande grejerna i luften faktiskt ser ut såhär som den framför hans näsa.


Kycklingspett e gott! På Poo thai, flygfältet.

När vi kom hem så hade jag ingen lust att va där, så jag och Jeff for till Lotta. Där var vi inte ensamma. Där var lilla Pärla snart halvår, krälandes på golvet, Ludde 2 år i sin busiga skepnad, Gustav 5 år + 3 av grannbarnen i Gustavs ålder. Men där rådde lugn, alla barnen låg och slappade o tittade på TV (ett tag). Jeff hittade massa intressanta saker och Lotta o jag sippade kaffe och snackade. Härligt med ungar i var knut från grannskapen, så växte jag upp och det är så det ska va. Men vad jag kan HATA då de ryker ihop o börjar blanda in en i deras jehu. En gång har Li hamnat på 1 veckas kompisförbud då hon blev lite för ego o kaxig då hon hade kompisar på besök. Gav bra resultat.

Kommentarer
Postat av: Lowa

Japp, de va riktigt moisigt med fullt med folk :) ! Alla barn och vuxna skall alltid känna sig välkomna till oss .. och egotripparna är till för att raderas. . men vet du.. ibland kan de vara bra att barnen står på sig oxå. (tudelat de här) .. ok, ny analys på gång! :)

2009-05-29 @ 07:02:31
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Tessa

Jo till viss del ska de stå på sig, men hon här primadonnan kan vara lite väl mycket ibland på hemmaplan.



Hos oss kommer dörren oxå stå öppen för ALLA då vi flyttar till Ålandsvägen, här vill man ju inte ens va själv mer...

2009-05-29 @ 09:20:54
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lowa

Bra att du säger så...då kommer man ju att tigga kaffe varje gång man stampar förbi ler

2009-05-30 @ 06:33:39
URL: http://lova.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0