Härligt sällskap

Idag har vi varit med Lina, Natalie och lilla bedårande Nick hela dagen. Möttes upp vid bygget och gjorde en inspektion. Li fick färg och pensel av Costa och målade en kvm på väggen utan att rådda ner sig. Höll på 20-30 min. Duktig yes. Sen for vi till Svarta Katten och fikade. D vart cheescake, inte äckligt. Jeff hade som vanligt ro sålänge det fanns nåt intressant att äta. När bananen och cheesecaken och tripen va slut, då va han oxå tädi. Tänkte att han kunde leka lite med stora tjejerna i sandlådan. Säkert. Trobergshemmet-bygget lockade lite för mycket. Till slut orkade jag inte springa efter så jag spände fast honom i vagnen o han börja snurra på vovvos svans.

Ja inte for vi ju hem efter d. Man blir ALLTID bjuden till Lina på fredagar om vi träffas (det är oftast då vi träffas eftersom både Natalie o Li är lediga från dagis på fredagar). Så dit på middag och lek. Mysigt och gott i vanlig ordning. Kalla öl sköts in i min mun. Flickorna badade i bubbelpoolen, Nick o Jeff fick sitta i ett externt kar o plaska, fast Jeff kunde int sitta stilla o d va tädi många gånger mellan sittpauserna.

Jeff har lite otur hos Loikas om ni minns trappvolten. Idag ramla han rakt rätt och slätt på parkett golvet och fick fläskläpp. När de tårarna och bloden slutat rinna så var det dax att klämma fingrarna i skjutdörrarna till garderoben. Ja han kan den där filuren! Sen höll han typ på att somna i fatboy-hängmattan de har på terassen. Skönt gung tydligen (eller berodde det på att klockan var tio!? Hem o i säng, somna på stört.

Skulle ju gärna sätta in bilder, men jag glömde kameran hos Lina. Grr. Nu e klockan natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0