Ellos

Asså idag var det då städdag, typiskt mig så började jag ju bläddra i Ellos reakatalog som kommit på posten i dagarna, den låg på köksbänken bland en massa annat bråte. För jag måsta ju lura i den först innan jag visste vart jag skulle placera den. Dvs. i pappersinsamlingen, bland de andra katalogerna eller om jag skulle beställa nåt, för det var ju REA. Det slutade med att jag gick och hämtade tjocka katalogen och kollade fyndpriser. Fick ihop en hel jädrans lista som jag nu ska slänga in online här. Mitt bland all denna rea såg jag ett par puma skor som inte slutade glo på mig. Så jag skrev ner dom oxå på beställningslistan, priset blundade jag för (89,90 vittuuuu så dyra skor har jag nog aaaldrig köpt förut).

Satte mig ner här vid datan och checkade mailen, nämmen siddu då har jag fått ett mail från Ellos att de ber om ursäkt för att deras hemsida drabbats av tekniska fel igår och som plåster på såren så fick man välja 50% på valfri vara. Som hittat! Nu ska jag beställa och se hur mycket som finns kvar. Vad sägs om regnbyxor  15 euro -70%, regnjacka 20 euro -60% och en massa massa annat.


När köpte jag ny sportsko senast!?

Jag fick iallafall städat, även om det inte var jag som gjorde det   =)   katalogerna och det andra bråtet fick bli 2 raka högar istället för utspritt. "Tar d sen".

**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0