Elektronik

I det här hushållet köps bara ny elektronik ifall nåt gammalt gått sönder eller behövs nytt. Inga onödiga inköp och byten bara för att det kommit nytt på marknaden. Det var ju inte längesen vi bytte ut vår vita 26" tjock TV och vipps så stod där istället en enorm 48" flat LG. Skillnaden var enorm.

Vår gamla 200 decibels dammsugare fick säga hej då och bli skräpdammsugare på bygget. Jag köpte en ny Electrolux silent green. Vi har heller inte haft nån trådlös hemtelefon, utan istället har varje rum prytts med en gammal asig förgulnad lur, även i badrummet. Jag fick nog då man inte kan prata i tlfn samtidigt som man måste jaga bebis eller laga mat. Så jag inhandlade även en sådan imärket Doro.


                        

TV:n diggar jag även om jag tycker att nya TV apparater är sämre än de gamla goda, de är bl.a långsammare och har så mycket onödiga funktioner. Dammsugarn fick psykbryt igår då jag dammsög, andra gången den användes och slangen lixom sög ihop sig själv i vacum, måst ringa o klaga, men telefon används flitigt och jag är säker på att hemtelefonräkningen kommer att höjas och min mobil sänkas, yes!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det där med elektroniktanken som ni har är ju faktiskt sundare ide än min kärna sambos....

2009-05-14 @ 20:49:29
Postat av: Tessa

Jodu, Caj är som en förvuxen tonåring som fått sin första sommarlön och kliver in på Elgiganten med börsen full HANDLAAA (fast han gör d på nätet) =)



jag måste ju då tillägga att vita tjockTV:n ju gick sönder. Vi har putsat fjärrkontrollen inuti med sinol i 2 år nu, och ibland funka den int utan man måsta stänga av den för att ge den lite vila för att försöka senare igen. Det var dax tycker jag, och tydligen Chrille me =)

2009-05-14 @ 21:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0