Datan på lagning

Det går inte lika smidigt att blogga för tillfället. Stationära datan e på lagning, så nu sitter jag med Chrilles laptop som jag inte har nå länkar, bilder eller bra plats att blogga på. Jeff fullkomligt DYKER på datan då man öppnar laptopen o börjar trycka på alla knappar. Så det blir inte så mkt uppdatering. Ska se om vi får tillbaka den idag eller imorgon och hoppas de kunna fixa våra hårddiskar som fått nå fnatt och frågar "vill du formatera enhet G?" Herregud, snacka om virus.

Idag har jag varit till mamma o pappa och tvättat bilen invändigt. Den va så skitig och asig så man täcktes inte öppna dörrarna till allmänbeskådning. Jeff fick leka på deras inhängnade trädgård med Bianco och alla leksaker. Helnöjd. Körde även in bilen i TB´s tvätten, inga dyra plastdelar lossnade från los Cheva denna gång, puh. Och nu ser det ut att bli regn, som alltid då jag tvättat bilen. Alltid. Och så är jag hundra trött, för Jeff har sovit lika bra som en hamster på natten i några nätter nu.

På gården vid huset händer mycket. Jag ska sätta in bilder bara allt funkar igen. Nu e alla mina strumpor o trosor slut så jag tror jag borde tvätta. Häj.

Kommentarer
Postat av: Lowa

...... men halloooo.. kanske du vill fortsätta med min bil (hoho)

2009-05-27 @ 21:14:07
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Tessa

Ja det är ju inte så att man gör det flera gånger i året om du tror de, haha

2009-05-27 @ 21:59:35
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0