Badrumsinredning

I veckan var jag på rundtur och kollade in badrumsinreding till lägenheten. Jeff var givetvis med. Han tycker ju att det är lajbans att vara med (om han får springa omkring o röja), men jädrans om han inte får som han vill då sätter han igång sirenen, och den är lite låg. I och med att badrumsinredningen måste bestämmas och beställas typ NU, så var det ett måste att åka och titta. På Byggvaruhuset hade de ju ett demobadkar med 20 badankor i, där fick han vara så jag kunde spana lite.



Nu har vi bestämt oss, och det blir från VEDUM, en sån här fast i vitt och smalare med 2 lådor ovanpå varandra.



Till vårt 16kvm badrum så hade vi bestämt oss för den här i vitt, 2 st brevid varandra.


Vi tyckte det blev lite dyrt med nästan 6000 för hela den inredningen vi ville ha, men tyckte det var värt det då de är snygga och unika. Men med lite eftertanke och då man låtit det smälta lite så kanske vi tar samma som till lägenheten från VEDUM, kommer undan med nästans halva priset, och den är jättefin den med. Men det är ingen brådska med den ännu. Lägenheten är 1:a prio. Tänka tänka. Jag skulle välja Vedums, helt klart värt det med den där prisskillnaden.


Kommentarer
Postat av: sandra

6000, vaddå?? Bath??

2009-05-02 @ 21:52:05
Postat av: Lottis

japp... svindyrt med bardrumsinredning och med hus! :) De dimpar ner alla möjliga omöjliga räkningar... mm.. som mise....Ruggit!

2009-05-02 @ 22:05:25
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Camilla

Shit va snyggt! båda två valen!

Ja håller nog med Lottis om alla förbenade räkningar som dimper ner som man ej räknat med..

2009-05-03 @ 17:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0